• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
 • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

Deze UV-contactlenzen in het wit zijn uitzonderlijk en iets dat zeer weinigen kennen. Stel je de mensen om je heen voor wanneer je een disco of club binnenstapt en je ogen in helder wit oplichten als bij toverslag. Het zwart van je pupil werkt in schril contrast met het wit en draagt ​​nog meer bij aan het effect. Met deze UV-lenzen in wit zijn de eyecatchers op elk feest en iedereen wil weten waar je de lenzen hebt. Met de witte UV-contactlenzen heb je de ultieme aanvulling op de blacklight-make-up. De grappige lenzen schijnen in het zwart licht in een helder wit en zijn de perfecte kostuumaccessoires, waarmee je op Halloween de absolute blikvanger zult zijn.

UV-sneeuwwitte contactlenzen zijn met name geschikt voor:

lichte en donkere oogkleuren
Bodypainting
Festivaluitrusting
Blacklight-feestjes
Disco fever themaparty
Magische wezens
Fantasie kostuum / science fiction kostuum
Funky kostuum
Spacegirl-kostuum
Alien kostuum
Zombie Costume / Zombie Pirate
Geest kostuum

Speciale kenmerken:

UV-witte contactlenzen voor een perfecte Halloween-make-up voor je zombiekostuum. UV-gekleurde lenzen reflecteren zwart licht en laten je ogen stralen. Lichtgevende contactlenzen zijn het hoogtepunt van elk neonfeest. De coole contactlenzen van Halloween zijn geschikt voor een spookachtig buitenaards kostuum en maken je spookkostuum compleet. Witte contactlenzen zijn stralende blikvangers op muziekfestivals en verkleedpartijen. Wit gekleurde contactlenzen zijn een geweldige match voor een komisch cosplay kostuum omdat ze je de echte uitstraling van een buitenaards figuur geven. Zelfs zonder zwart licht zijn de effectcontactlenzen intens wit. UV-kleuren contactlenzen zijn een ultieme festivalgadget en perfectioneer je festivalkleding. Wil je je verkleden als een magisch wezen en ben je op zoek naar de juiste kostuumaccessoires? Transformeer jezelf! Kleurlenzen laten je je droomfiguur worden, garanderen de volle aandacht en zijn een blikvanger in clubs en op feestjes
Door hun hoge watergehalte zijn de gekleurde contactlenzen zonder sterkte zeer comfortabel en comfortabel om te dragen. De 12-maandelijkse lenzen kunnen binnen een jaar zo vaak als gewenst worden gebruikt. De gekleurde lenzen zijn zachte contactlenzen van zeer hoge kwaliteit voor donkere en lichte ogen. 

Product kenmerken:

 • Diameter / DIA-waarde: 14,20 mm
 • Straal van kromming / B.C: 8.60 °
 • Waterinhoud: 42%
 • Materiaal: polyhema
 • Materiaaleigenschap: zacht
 • Sterkte / diopter: 0.00
 • Bruikbare levensduur: 12 maanden

Levering:
2 stuks / 1 paar contactlenzen van 12 maanden zonder sterkte. Volledige aanvulling met alle belangrijke informatie met instructies voor het eerste gebruik en uitleg over het inbrengen van de lenzen. De ogen zijn een van de meest gevoelige organen van het lichaam. Daarom raden wij aan om vóór het eerste gebruik een compatibiliteitstest en een regelmatige oog- en contactlensinspectie door uw oogarts te laten uitvoeren. SchminkenGrime aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het verkeerd gebruiken en dragen van Kleurlenzen. Heb je twijfels raadpleeg altijd een Opticien of een oogarts indien je niet zeker weet of je de kleurlenzen kan dragen.

Specificaties
Inhoud: 2 stuks
Kleur: Wit
Soort Product: kleurlenzen 14mm

UV Snow White Kleurlenzen | UV Witte Kleurlenzen

€ 17,99*

 • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
 • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal
Productnummer: ar-uw-392
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


UV Snow White Kleurlenzen | UV Witte Kleurlenzen

€ 17,99*

In het winkelmandje