• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
 • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

Cold Blood Kleurlenzen, geweldige lenzen voor Vampiers. Vampiers hebben altijd een onweerstaanbaar magnetisme op mensen uitgeoefend. Word een paar uur een van deze onsterfelijke wezens - met de rode vampier contactlenzen zijn een eye-catcher, ongeacht waar je nu bent. Gloeiend rood, de dorst naar bloed licht op in je blik, en je blikvanger boeit iedereen. Als accessoire bij het Halloween-kostuum of voor het themafeest zijn de zachte en zetmeelvrije Cold Blood-contactlenzen optimaal. De lenzen in het rood met een donkere rand zijn ideaal voor transformatie naar een bloedzuiger en zijn comfortabel om te dragen dankzij hun hoge kwaliteit vakmanschap in de ogen.

Cold Blood-contactlenzen zijn geschikt voor:

lichte en donkere oogkleuren
bedek ook zeer donkere oogkleuren
Monsters, demonen
Dracula-kostuums
vampier
Twilight tekens
Vampire gravin kostuums
Heksen, tovenaars
Satan, duivelskostuums

Speciale kenmerken:

Aricona Cold Blood Halloween-horrorglazen dopen je ogen in een bloedrode bloedrode kleur. Het heeft een donkere, opvallende rand die het effect van de verleidelijke versterkt. De speciale effectlens is ideaal voor een vampierkostuum. U kunt onze 12 maanden lenzen meerdere keren per jaar dragen op verschillende evenementen. Kleurenlenzen laten je je droomfiguur worden, garanderen de volle aandacht en zijn een eyecatcher bij elk evenement. Voor bloed zuigen nacht figuren als vampieren en demonen Twilight of Vampire Diaries fans en andere bleke bloedzuigers, deze horror Halloween contactlens is de perfecte accessoire om de transformatie te voltooien in een figuur uit de dood. Met deze griezelige rode kleurenlens zul je bij elk Halloweenfeest zeker de aandacht van je medemensen trekken. Word een levensechte vampiergravin of een enge mooie bloedzuiger. Cold Blood Linzen maken het mogelijk. Aricona Fun contactlenzen zijn perfect om je vermomming in een full-body kostuum af te werken. De hoogwaardige aricona-contactlenzen zorgen voor een bijzonder aangenaam draagcomfort. Vanwege het hoge watergehalte voelen de kleurenlenzen zeer comfortabel aan en zijn ze nauwelijks zichtbaar op de ogen. Bij aricona vindt u voor elke gelegenheid een geschikte contactlens in de enorme selectie van verschillende patronen, vormen, kleuren en effecten. 100% jaarlijkse contactlenzen in hoge kwaliteit voor een sterke kleurverandering van je eigen kleur van de ogen - voor donkere en lichte ogen, te dekken en bruine en zwarte kleur van de ogen zeer goed. Blast gematigd effect van de lenzen. Ideaal voor carnaval, carnaval, themafeesten, verkleedpartijen of Halloween. Effectief voor LARP-fans die waarde hechten aan een levensecht kostuum.

Product kenmerken:

 • Diameter / DIA-waarde: 14,20 mm
 • Straal van kromming / B.C: 8.60 °
 • Waterinhoud: 42%
 • Materiaal: polyhema
 • Materiaaleigenschap: zacht
 • Sterkte / diopter: 0.00
 • Bruikbare levensduur: 12 maanden

Levering:
2 stuks / 1 paar contactlenzen van 12 maanden zonder sterkte. Volledige aanvulling met alle belangrijke informatie met instructies voor het eerste gebruik en uitleg over het inbrengen van de lenzen. De ogen zijn een van de meest gevoelige organen van het lichaam. Daarom raden wij aan om vóór het eerste gebruik een compatibiliteitstest en een regelmatige oog- en contactlensinspectie door uw oogarts te laten uitvoeren. SchminkenGrime aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het verkeerd gebruiken en dragen van Kleurlenzen. Heb je twijfels raadpleeg altijd een Opticien of een oogarts indien je niet zeker weet of je de kleurlenzen kan dragen.

Specificaties
Inhoud: 2 stuks
Kleur: Rood
Soort Product: kleurlenzen 14mm

Cold Blood Kleurlenzen | Rode Kleurlenzen

€ 15,99*

 • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
 • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal
Productnummer: ar-cb-631
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


Cold Blood Kleurlenzen | Rode Kleurlenzen

€ 15,99*

In het winkelmandje