Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden - Gratis verzending v.a. € 45,-

073 - 88 88 135

KleurlenzenKleurlenzen

Deze kleurlenzen zonder sterkte zijn perfect om de kleur van je ogen te veranderen of accentueren. Perfect dus als je intensere ogen wilt of als je een andere oogkleur wil hebben. SchminkenGrime.nl  heeft een mooie collectie kleurlenzen en partylenzen. Durf jij een keer voor een andere kleur ogen te gaan?

Al onze kleurlenzen zijn veilig te gebruiken en worden gemaakt in overeenstemming met de EU-cosmeticarichtlijnen. We hebben alles wat je nodig hebt om een extreme look te creëren maar ook om je glamour look een extra acentje te geven. -> lees meer over het dragen van kleurlenzen

Let op: Wanneer je (donker)bruine ogen hebt zijn er kleurlenzen die minder intens over zullen komen op je ogen. Twijfel je hierover. Neem dan contact met ons op.

Toon filters

Artikelen 1 tot 48 van 93 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 93 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wat zijn kleurlenzen?
Gekleurde contactlenzen veranderen de kleur van je iris. Dit kan op een subtiele manier met natuurlijke kleurlenzen maar ook op een drastische manier met Halloween kleurlenzen, Cosplay kleurlenzen of Carnaval kleurlenzen. Bij bijna alle lenzen blijft het middelste deel van de lens transparant zodat de pupil niet geblokkeerd word en je dus gewoon kunt blijven kijken met de lenzen op het oog, 

Waarom kiezen voor kleurlenzen?
Kleurlenzen hoeven niet per se te zorgen voor een grote transformatie. Je kunt ook kiezen voor kleurlenzen om wat diepte of intensiteit aan je natuurlijke oogkleur toe te voegen. Het zal je verbazen hoeveel mensen iedere dag kleurlenzen dragen.

Kleurlenzen zijn uiteraard zeer geschikt voor Halloween, Carnaval, Cosplay, Larp en andere verkleedgelegenheden. Als je bijvoorbeeld op een feestje wilt verschijnen als je favoriete filmpersonage kun je de outfit helemaal afmaken met kleurlenzen. 

Advies bij het kiezen van kleurlenzen
Voor je besluit om contactlenzen te kopen is het altijd aan te raden om eerst een bezoek te brengen aan de opticien. Hierbij maakt het niet uit of je kleurlenzen wilt dragen voor cosmetisch gebruik of omdat je lenzen nodig hebt om beter te kunnen zien. De opticien kan je het beste vertellen of je ogen wel al dan niet geschikt zijn voor het dragen van contactlenzen (met of zonder kleur)

Je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid van kleurlenzen als deze zijn geproduceerd door een betrouwbare fabrikant. Lees de instructies van de fabrikant goed en volg deze op. Dit geldt voor zowel beginnende als zeer ervaren contactlensdragers.

Tips wanneer je voor het eerst kleurlenzen gaat dragen
Deel je lenzen niet met iemand anders. Die de lenzen niet voor het eerst in op de dag van je feest. Probeer in de week voorafgaand aan het feest af en toe de lenzen een uurtje of 2 te dragen. Het voelt gek aan wanneer je voor het eerst lenzen in doet. Dit gevoel went snel maar kan je erg afleiden wanneer dit op een feestje is.

Zorg goed voor je kleurlenzen. Doe je lenzen uit als je ogen geïrriteerd aanvoelen. Als je ogen tijdens het dragen van kleurlenzen oncomfortabel aanvoelen, doe ze dan uit. Experimenteer met verschillende stijlen. Kleurlenzen zijn een uitstekende manier om nieuwe looks uit te proberen. Let op, donkere ogen kunnen de kleur van de kleurlens beinvloeden.

 

Tips om je ogen extra in de verf te zetten
Als grote tip geven we bij SchminkenGrime natuurlijk dat je, om een transformatie compleet te maken niet alleen denkt aan het dragen van kleurlenzen maar ook tijd besteed aan de rest van je gezicht om een creatie echt helemaal af te maken. Kijk eens bij onze YouTube video's en op ons blog om verdere inspiratie op te doen.