• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
 • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

UV Deep Blue kleurlenzen zijn hip! Alleen UV licht in clubs en discotheken dat is geweest. De nieuwste trend is UV-contactlenzen in felle kleuren. Accenten leggen en op elk moment opvallen, met de UV-contactlenzen in blauw staat u bij elk neonfeest centraal. Overal waar zwart licht wordt gevonden, stralen de lenzen intens blauw en trek je alle aandacht. De zachte UV-contactlenzen kunnen een jaar lang steeds opnieuw worden gebruikt. Met de blauwzwarte lichtlenzen heb je de ultieme aanvulling op de blacklight-make-up. De grappige lenzen schitteren in het uv-licht in een helder blauw en zijn de perfecte kostuumaccessoires, waarmee u op Halloween de absolute blikvanger zult zijn.

UV Deep Blue contactlenzen zijn met name geschikt voor:

lichte en donkere oogkleuren
Bodypainting
Festivaluitrusting
Blacklight-feestjes
Disco fever themaparty
Neon kostuum
Magische wezens
Fantasie kostuum / science fiction kostuum
Funky kostuum
Spacegirl-kostuum
Speciale kenmerken:

Blauwe uv-contactlenzen voor een perfecte Halloween-make-up voor uw Halloween-kostuum. UV-gekleurde lenzen reflecteren zwart licht en laten je ogen stralen. Lichtgevende contactlenzen zijn het hoogtepunt van elk neonfeest. De coole Halloween-contactlenzen zijn geschikt voor een science fiction-kostuum en maken je fantasiekostuum compleet. Blauwe contactlenzen zijn gloeiende blikvangers op muziekfestivals en verkleedpartijen
Gekleurde contactlenzen in blauw komen overeen met een komisch cosplay-kostuum, omdat ze je een echte uitstraling geven van een buitenaards figuur. Zelfs zonder zwart licht zijn de effectcontactlenzen intens blauw. UV-kleuren contactlenzen zijn een ultieme festivalgadget en perfectioneer je festivalkleding. Voor bodypainting-kleuren zijn de blauwe lenzen een geweldige aanvulling.
Wil je je verkleden als een magisch wezen en ben je op zoek naar de juiste kostuumaccessoires? Transformeer jezelf! Kleurenlenzen laten je je droomfiguur worden, garanderen je volle aandacht en zijn een blikvanger in clubs en op feestjes.
Vanwege hun hoge watergehalte zijn de gekleurde contactlenzen zonder sterkte zeer comfortabel en comfortabel om te dragen. De 12-maandelijkse lenzen kunnen binnen een jaar zo vaak als gewenst worden gebruikt. De gekleurde lenzen zijn zachte contactlenzen van zeer hoge kwaliteit voor donkere en lichte ogen. Aricona - uw merk voor gekleurde contactlenzen

Product kenmerken:

 • Diameter / DIA-waarde: 14,20 mm
 • Straal van kromming / B.C: 8.60 °
 • Waterinhoud: 42%
 • Materiaal: polyhema
 • Materiaaleigenschap: zacht
 • Sterkte / diopter: 0.00
 • Bruikbare levensduur: 12 maanden

Levering:
2 stuks / 1 paar contactlenzen van 12 maanden zonder sterkte. Volledige aanvulling met alle belangrijke informatie met instructies voor het eerste gebruik en uitleg over het inbrengen van de lenzen. De ogen zijn een van de meest gevoelige organen van het lichaam. Daarom raden wij aan om vóór het eerste gebruik een compatibiliteitstest en een regelmatige oog- en contactlensinspectie door uw oogarts te laten uitvoeren. SchminkenGrime aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het verkeerd gebruiken en dragen van Kleurlenzen. Heb je twijfels raadpleeg altijd een Opticien of een oogarts indien je niet zeker weet of je de kleurlenzen kan dragen.

Specificaties
Inhoud: 2 stuks
Kleur: Blauw
Soort Product: kleurlenzen 14mm

UV Deep Blue Kleurlenzen | UV Blauw Kleurlenzen

€ 17,99*

 • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
 • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal
Productnummer: ar-ub-396
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


UV Deep Blue Kleurlenzen | UV Blauw Kleurlenzen

€ 17,99*

In het winkelmandje