• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
 • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

Heldere rode ogen, elk persoon zal speciale aandacht besteden, omdat ze vreemd en eng lijken. Met de UV-contactlenzen in intens rood ben je het centrum van elk kostuumfeest. Met de roodgekleurde lenzen lijken je ogen te gloeien en straalt je gevaar en kracht uit. De contactlenzen met roodzwart licht geven je look dat zekere iets dat iedereen in jouw omgeving zal verbazen - talloze complimenten inbegrepen. De grappige lenzen zijn veelzijdig en kunnen worden gecombineerd tot verschillende panelen. Bloeddorstige vampierogen kunnen op indrukwekkende wijze worden weergegeven met de rode vampierlenzen met speciaal effect. In sommige live rollenspellen wordt magie met UV-kleur weergegeven. Een bezeten door demonen kan geloofwaardig worden weergegeven met UV-contactlenzen. Gekleurde contactlenzen geven je de mogelijkheid om een ​​echt uiterlijk van een vreemde figuur aan te nemen en een facemod te bereiken, de gezichtswijziging naar de volledige ontmenselijking van je uiterlijk.

Rode UV-contactlenzen zijn met name geschikt voor:

lichte en donkere oogkleuren
Bodypainting
Festivaluitrusting
Blacklight-feestjes
Disco fever themaparty
Magische wezens
Fantasie kostuum / science fiction kostuum
Vampier-kostuum
heks kostuum
Duivels kostuum
Demon kostuum

Speciale kenmerken:

Rode UV-contactlenzen van aricona voor jouw spookachtige Halloween-kostuum. Non-strength gekleurde contactlenzen met speciaal effect reflecteren zwart licht en laten uw ogen stralen. Lichtgevende contactlenzen zijn het hoogtepunt van elk neonfeest. De coole Halloween-contactlenzen zijn geschikt voor een griezelig heksenkostuum en maken een demon-kostuum compleet. Met de rode horror-contactlenzen ben je de opvallende blikvanger op muziekfestivals en verkleedpartijen
Red Vampire-contactlenzen perfectioneren je vampierkostuum en geven je een echte uitstraling van een buitenaards figuur. Zelfs zonder een zwart licht zijn de effectcontactlenzen intens rood. UV-kleurenlenzen zijn een coole festivalgadget en vullen je Halloween-make-up aan voor een perfecte Halloween-make-up
Wil je je verkleden als Twilight-personage en op zoek naar de juiste kostuumaccessoires? Transformeer jezelf, kleur contactlenzen laten je je droomfiguur worden, garanderen je volle aandacht en zijn een blikvanger op feestjes. Door hun hoge watergehalte zijn de gekleurde contactlenzen zonder sterkte zeer comfortabel en comfortabel om te dragen. De 12-maandelijkse lenzen kunnen binnen een jaar zo vaak als gewenst worden gebruikt. Deze lenzen zijn zachte contactlenzen van zeer hoge kwaliteit voor donkere en lichte ogen.

 

Product kenmerken:

 • Diameter / DIA-waarde: 14,20 mm
 • Straal van kromming / B.C: 8.60 °
 • Waterinhoud: 42%
 • Materiaal: polyhema
 • Materiaaleigenschap: zacht
 • Sterkte / diopter: 0.00
 • Bruikbare levensduur: 12 maanden

Levering:
2 stuks / 1 paar contactlenzen van 12 maanden zonder sterkte. Volledige aanvulling met alle belangrijke informatie met instructies voor het eerste gebruik en uitleg over het inbrengen van de lenzen. De ogen zijn een van de meest gevoelige organen van het lichaam. Daarom raden wij aan om vóór het eerste gebruik een compatibiliteitstest en een regelmatige oog- en contactlensinspectie door uw oogarts te laten uitvoeren. SchminkenGrime aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het verkeerd gebruiken en dragen van Kleurlenzen. Heb je twijfels raadpleeg altijd een Opticien of een oogarts indien je niet zeker weet of je de kleurlenzen kan dragen.

Specificaties
Inhoud: 2 stuks
Kleur: Rood
Soort Product: kleurlenzen 14mm

UV Red in your Eyes Kleurlenzen | UV Rode Kleurlenzen

€ 17,99*

 • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
 • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal
Productnummer: ar-ur-395
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


UV Red in your Eyes Kleurlenzen | UV Rode Kleurlenzen

€ 17,99*

In het winkelmandje