• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
 • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

Jailhouse Rock, witte raster Kleurlenzen, perfectioneer je kostuum met dit ingenieus effect - Horror contactlenzen garanderen een bijzonder levensecht effect voor elke vermomming.
Wil je deze Halloween overtroeven met een levensecht zombiekostuum? Dan mogen de witte zombie-contactlenzen met rasterpatroon niet ontbreken. Gekleurde contactlenzen zonder sterkte transformeren u binnen enkele seconden in een heel ander wezen. Gillend, schreeuwend en doorboord van angst, je tegenpartij zal je ontmoeten terwijl je naar ze kijkt door de witgekleurde lenzen. Het effect van deze speciale contactlenzen is eng om te vrezen. De aanblik van deze horrorlenzen doet niemand twijfelen aan de authenticiteit van uw monsterlijk geweldige effect. Met de witgekleurde lenzen word je een zombie, zoals een horrorfilm die je medemensen angst aanjaagt. De witte contactlenzen ondersteunen de weergave van een waarzegger of ziener in een live rollenspel. Word een personage in een avonturenfilm en wees wie je wilt zijn! Kleurenlenzen maken van u uw held. De witte jaarlenzen zonder sterkte bedekken met de rasterstructuur de pupillen van uw ogen. Je kunt zien beperkt door de horror lenzen. Het zicht door de lenzen varieert sterk, afhankelijk van de drager. Het zijn zachte contactlenzen die geschikt zijn voor lichte en donkere ogen en die het hele jaar door opnieuw kunnen worden gebruikt.

Jailhouse Rock contactlenzen zijn geschikt voor:

lichte en donkere oogkleuren
Monsters, demonen
vampier
Zombie themafeestjes
The Walking Dead-kostuums
Monkey D. Ruffy Cosplay
Anime en Manga zien eruit
Speciale kenmerken:

Aricona Jailhouse Rock Halloween horror lens dipt je ogen in een sneeuwwitte kleur met raster. Koude, dode witte ogen roepen deze speciale effectlens op en zijn ideaal voor een zombiekostuum. U kunt onze 12 maanden lenzen meerdere keren per jaar dragen op verschillende evenementen. Kleurenlenzen laten je je droomfiguur worden, garanderen de volle aandacht en zijn een eyecatcher bij elk evenement. Voor fans van Walking Dead is deze Horror Halloween-contactlenzen de perfecte accessoire voor de perfecte transformatie tot een figuur uit het rijk van de doden. Met deze griezelige witte kleurenlens zul je er zeker van zijn om de aandacht van je medemensen te krijgen op elk Halloween-feestje. Word een levensechte ondode of een gruwelijk monster met de Snow White-lenzen. Aricona Fun contactlenzen zijn perfect voor het voltooien van je vermomming tot een full body zombie-kostuum. De hoogwaardige aricona-contactlenzen zorgen voor een bijzonder aangenaam draagcomfort. Bij aricona vindt u voor elke gelegenheid een geschikte contactlens in de enorme selectie van verschillende patronen, vormen, kleuren en effecten. 100% zachte, kleurintensieve, hoogwaardige contactlenzen voor een sterke kleurverandering van uw eigen ogen - voor donkere en lichte ogen. Ideaal voor carnaval, carnaval, themafeesten of Halloween. Effectief voor LARP-, anime- en mangafans die een levensecht kostuum waarderen. Sneeuwwitte contactlenzen zijn klassiek en universeel toepasbaar en herbruikbaar gedurende een jaar.

Product kenmerken:

 • Diameter / DIA-waarde: 14,20 mm
 • Straal van kromming / B.C: 8.60 °
 • Waterinhoud: 42%
 • Materiaal: polyhema
 • Materiaaleigenschap: zacht
 • Sterkte / diopter: 0.00
 • Bruikbare levensduur: 12 maanden

Levering:
2 stuks / 1 paar contactlenzen van 12 maanden zonder sterkte. Volledige aanvulling met alle belangrijke informatie met instructies voor het eerste gebruik en uitleg over het inbrengen van de lenzen. De ogen zijn een van de meest gevoelige organen van het lichaam. Daarom raden wij aan om vóór het eerste gebruik een compatibiliteitstest en een regelmatige oog- en contactlensinspectie door uw oogarts te laten uitvoeren. SchminkenGrime aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het verkeerd gebruiken en dragen van Kleurlenzen. Heb je twijfels raadpleeg altijd een Opticien of een oogarts indien je niet zeker weet of je de kleurlenzen kan dragen.

 

Specificaties
Inhoud: 2 stuks
Kleur: Wit
Soort Product: kleurlenzen 14mm

Jailhouse Rock Kleurlenzen | Witte Kleurlenzen

€ 15,99*

 • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
 • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal
Productnummer: ar-jr-650
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


Jailhouse Rock Kleurlenzen | Witte Kleurlenzen

€ 15,99*

In het winkelmandje