• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL

Retourneren

Natuurlijk is het mogelijk om je bestelling of producten te retourneren. Mits dit gebeurd conform de in onze algemene voorwaarden vastgelegde voorwaarden voor het retourneren. Meer over het retourneren van bestellingen via de SchminkenGrime lees je in de algemene voorwaarden.

Je kunt zonder opgave van redenen binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van de producten deze retourneren. De producten dien je in goede en ongebruikte staat, in de originele verpakking, geretourneerd te worden. Binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde producten bij SchminkenGrime word het bedrag van de producten teruggestort naar je bankrekening,

Wanneer je producten wil retourneren neem dan altijd even contact op met SchminkenGrime. Meld je retour aan via info@schminkengrime.nl en we sturen je het retourformulier toe per email die je dan met je bestelling mee terug kan sturen. Dit versnelt de afhandeling van het retour.

LET OP: Wanneer producten beschadigd, gebruikt, geopend of zonder de originele verpakking worden teruggestuurd kunnen we helaas het retour niet accepteren. Dit in verband met hygiëne.