• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 45,- binnen NL

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Als je bij ons besteld en betaald voor 17.00 uur dan verzenden we het dezelfde dag en zou je het binnen NL de volgende dag mogen verwachten met uitzonderng van het weekend, want bestellingen van na 17.00 uur op vrijdag en bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verstuurd en zal dan dinsdag bij je worden aangeboden als de PostNL zijn werk gewoon doet. Er kan altijd een vertraging optreden maar daar gaan we niet vanuit. Voor bestellingen buiten NL kijk even op de website van de PostNL voor de bezorgtermijn. Naar België is het in 9 van de 10 gevallen ook de volgende dag bij je. De PostNL bezorgt ook op zaterdag. 

Vanaf welk bedrag is de verzending gratis?
Wij verzenden binnen NL gratis boven een bestelbedrag van €45,00 en voor België boven de €60,00. Voor de overige landen stuur even een mail naar info@schminkengrime.nl 

Kloppen de foto's op de website, qua afbeelding en kleur?
Ja, de kleuren kloppen, maar de meeste foto's worden door de leveranciers aangelevert en zijn gemaakt in een studio en de kleur kan dus afwijken. Hier kunnen we niets aan doen, gezien we deze foto's van de leveranciers krijgen. Heb je twijfels over een kleur of product neem dan gerust contact met ons op via email op info@schminkengrime.nl. Daarbij is het ook nog van belang, de kwaliteit van je beeldscherm, de resolutie, de helderheid, op welk tijdstip van de dag kijk je en ga zo nog maar even door. Het is bijna onmogelijk om de exacte kleuren te laten zien, maar we proberen het uiteraard wel. Dus bij twijfel even contact zoeken. 

Willen jullie ons sponsoren voor ons evenement?
We hebben per jaar een aantal doelen die we sponsoren, deze worden door ons uitgekozen en we krijgen bijna dagelijks dit soort vragen. We kiezen ieder jaar dus een aantal evenementen die ons leuk lijken. Mocht je hiervoor worden uitgekozen dan zullen we iets leuks sponsoren, maar we moeten helaas heel veel aanvragen afwijzen vanwege de hoeveelheid aanvragen. Een goed verhaal en onderbouwing is altijd leuk maar begrijp ook dat we niet overal aan mee kunnen doen.  

Kan ik ook bestellen en eerst de producten ontvangen en dan pas betalen?
Ja dat kan, daar hebben we betaal na ontvangst voor, aan deze service zijn wel kosten verbonden. Als je kiest voor overboeking dan wordt de bestelling pas verzonden als de betaling ontvangen is. 

Kan ik producten retourneren?
Jazeker kan dat, stuur een mail met de producten die je wilt retourneren en je bestelnummer naar info@schminkengrime.nl. Als je het wilt doen ook graag de reden van het retour. De producten dienen wel onbeschadigd, ongeopend en ongebruikt te zijn gezien het hier om cosmetische producten gaat en het anders niet hygiënisch is en we deze niet meer kunnen verkopen. De kosten voor het retour zenden zijn altijd voor de afnemer. 

Ik heb besteld onder overboeking, wordt mijn bestelling dan wel verzonden?
De bestelling wordt dan verzonden zodra de betaling is ontvangen, de bestelling wordt dan niet eerder verzonden.