• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
 • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

Cat's Eye contactlenzen met prisma-ballast (verzwaring) voor een geweldig kostuumplezier

De Crazy Cat Eye-contactlenzen maken van jou een eyecatcher, waar u ook bent. Ga in de rol van de pussycat en trek je klauwen, je medemensen zullen niet in staat zijn om je zicht te weerstaan. Waar je ook gaat, de onverdeelde aandacht is zeker. Wijzig een type en probeer iets compleet nieuws. De oogcontactlenzen van de kat hebben een typische langwerpige pupil, worden in fel geel en in warm rood gehouden en geven u iets roofzuchtigs en gewaagds - een effect dat niemand kan ontsnappen. De lenzen zijn comfortabel om te dragen en je kunt ze een jaar lang steeds opnieuw gebruiken.

Het bijzondere aan deze kleurcontactlenzen is een prisma-voorschakelapparaat, de verzwaring, dat voorkomt dat het motief constant uitglijdt en draait. De contactlens is aan één kant verzwaard, zodat de gekleurde lens inzakt en in het midden balanceert. Het prisma-ballast is niet voelbaar op de ogen. Als het onderwerp zich nog steeds in het oog wendt, bevindt de verkeerde kant zich bovenaan, dus draai gewoon de contactlens in het oog, zodat de andere kant naar beneden is.

Cat's Eye-contactlenzen zijn met name geschikt voor:

lichte en donkere oogkleuren
enge halloween-oogmake-up
Predator-kostuum
Draken kostuum
Monster kostuum
Demon kostuum
Duivelskostuum
Larp: Sauron-kostuum


Speciale kenmerken:
Aricona-kleurlenzen voor uw horror Halloween-kostuum. Met dit effect van deze contactlenzen transformeer je jezelf in een griezelig schepsel van de onderwereld. Voor weerwolf kostuums of een monster kostuum, de zwarte en gele kleur contactlenzen zijn ideaal. De Halloween-contactlenzen zijn door hun motief voor slechte heksenkostuums een perfect enge accessoire. Wil je jezelf veranderen in een demon of een orc? Met deze kleurrijke eyelens zult u op indrukwekkende wijze slagen. Deze coole contactlenzen maken je een levensecht figuur op de Dag van de Doden, als een horrorfilm. Kleuren contactlenzen laten je je droomfiguur worden, garanderen de volle aandacht en zijn een eyecatcher bij elk evenement. Eindig met de zwarte horrorfilms je carnavalskostuum. In een Lycan Cosplay bewijzen Twilight Werewolf & Teen Wolf Costume of een representatie van Remus van Harry Potter de zwarte contactlenzen, omdat ze je favoriete personage erg levensecht doen lijken.

Product kenmerken:

 • Diameter / DIA-waarde: 14,20 mm
 • Straal van kromming / B.C: 8.60 °
 • Waterinhoud: 42%
 • Materiaal: polyhema
 • Materiaaleigenschap: zacht
 • Sterkte / diopter: 0.00
 • Bruikbare levensduur: 12 maanden

Levering:
2 stuks / 1 paar contactlenzen van 12 maanden zonder sterkte. Volledige aanvulling met alle belangrijke informatie met instructies voor het eerste gebruik en uitleg over het inbrengen van de lenzen. De ogen zijn een van de meest gevoelige organen van het lichaam. Daarom raden wij aan om vóór het eerste gebruik een compatibiliteitstest en een regelmatige oog- en contactlensinspectie door uw oogarts te laten uitvoeren. SchminkenGrime aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het verkeerd gebruiken en dragen van Kleurlenzen. Heb je twijfels raadpleeg altijd een Opticien of een oogarts indien je niet zeker weet of je de kleurlenzen kan dragen.

Specificaties
Inhoud: 2 stuks
Kleur: Rood
Soort Product: kleurlenzen 14mm

Kattenoog Kleurlenzen | Rood/Gele Kleurlenzen

€ 17,99*

 • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
 • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal
Productnummer: ar-cat-318
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


Kattenoog Kleurlenzen | Rood/Gele Kleurlenzen

€ 17,99*

In het winkelmandje