• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
 • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

Wil je de dag van de dode met enge schoonheid mooi vieren? Dan zijn de Big Round Eyes Kleurlenzen de lenzen die je moet hebben. Trek vervolgens kostuumaccessoires aan die alles hebben. Zwarte Halloween-contactlenzen laten je jouw droomfiguur worden. Wees wie je ook wilt zijn, kleurlenzen maken het mogelijk voor jou. Eindig met de zwarte Big Round Eyes Horror, die je transformatie tot een vreselijke griezelige ondode weergeeft. Krijsen, schreeuwen en doordringen van angst zullen je tegenhangers ontmoeten wanneer je naar hen kijkt door een Big Round Eyes-kleurlens. Het effect van deze speciale contactlenzen is eng om te vrezen. De aanblik van deze contactlenzen van Halloween doet niemand twijfelen aan de authenticiteit van je monsterlijk geweldige effect. Met de lenzen in de kleur Big Round Eyes wordt u een prinses van de duisternis die uw medemensen zal schrikken.

LET OP: deze kleurlenzen bedekken niet alleen de iris maar ook de pupillen. Hierdoor kun je nagenoeg NIETS zien wanneer je deze lenzen draagt.

Big Round Eyes Contactlenzen met grote ronde ogen zijn geschikt voor:

lichte en donkere oogkleuren
Monster kostuum
heks kostuum
Cosplay kostuum
Cartoon kostuum
Darth Vader-kostuum
Demon Cosplay
Demon kostuum
Skelet kostuum
Bat & Animal-kostuums
Poppen, Scary Doll, Creepy Cute Doll
Horrorpennen zoals Annabelle
Minnie Mouse-kostuum

Speciale kenmerken:

Zwarte contactlenzen van aricona met speciaal effect voor je engste Halloween-kostuum. Met deze contactlenzen van Halloween ben jij de ster van het volgende kostuumfeest en leer je je medemensen de angst. De prijs voor het origineelste lichaamskostuum zal van jou zijn, want met deze horrorfenzen ben jij het engste wezen van de nacht. Voor een Horrorpoppen-kostuum of een Halloween-kostuum als een zwarte heks zijn de effen zwarte kleurlenzen ideaal. Versterk zwarte contactlenzen maak je transformatie tot een vreselijk sinistere demon en maak je heks kostuum perfect. Door hun hoge watergehalte zijn de gekleurde contactlenzen zonder sterkte zeer comfortabel en comfortabel om te dragen en kunnen ze binnen een jaar zo vaak als gewenst worden gebruikt. De pupillen zijn bedekt met deze lenzen, dus je ziet beperkt door de contactlenzen. Het zicht door deze contactlenzen is afhankelijk van de drager. Zachte contactlenzen van zeer hoge kwaliteit voor donkere en lichte ogen. Perfect voor een carnavalskostuum, carnavalskostuums, anime- en manga-fans die een echt-tot-origineel cosplay-kostuum waarderen. Aricona - uw merk voor gekleurde contactlenzen.

Product kenmerken:

 • Diameter / DIA-waarde: 14,20 mm
 • Straal van kromming / B.C: 8.60 °
 • Waterinhoud: 42%
 • Materiaal: polyhema
 • Materiaaleigenschap: zacht
 • Sterkte / diopter: 0.00
 • Bruikbare levensduur: 12 maanden

Levering:
2 stuks / 1 paar contactlenzen van 12 maanden zonder sterkte. Volledige aanvulling met alle belangrijke informatie met instructies voor het eerste gebruik en uitleg over het inbrengen van de lenzen. De ogen zijn een van de meest gevoelige organen van het lichaam. Daarom raden wij aan om vóór het eerste gebruik een compatibiliteitstest en een regelmatige oog- en contactlensinspectie door uw oogarts te laten uitvoeren. SchminkenGrime aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het verkeerd gebruiken en dragen van Kleurlenzen. Heb je twijfels raadpleeg altijd een Opticien of een oogarts indien je niet zeker weet of je de kleurlenzen kan dragen.

Specificaties
Inhoud: 2 stuks
Kleur: Zwart
Soort Product: kleurlenzen 14mm

Big Round Eyes Kleurlenzen | Zwarte Kleurlenzen

€ 15,99*

 • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
 • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal
Productnummer: ar-br-644
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


Big Round Eyes Kleurlenzen | Zwarte Kleurlenzen

€ 15,99*

In het winkelmandje