Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden - Gratis verzending v.a. € 45,-

073 - 88 88 135

ProAiir HybridProAiir Hybrid

ProAiir Hybrid is een watervaste schmink die speciaal is ontwikkeld voor het gebruik met de airbrush. ProAiir heeft een groot assortiment aan kleuren die allemaal prachtig op de huid komen. 

Omdat er geen water in de formule van Proaiir Hybrid is opgenomen is deze 1 tot wel 3 dagen watervast en kun je zelf zwemmen wanneer je ProAiir op je lichaam hebt

Volg de eenvoudige instructies bij deze Hybrid Schmink en ProAiir zal beter presteren en langer meegaan dan alle andere hybrid producten. ProAiir Hybrid is geweldig voor professionele schminkers de bijvoorbeeld bij zwembaden willen schminken en cosplayers die op zoek zijn zijn naar een product dat niet alleen waterbestendig maar ook zweetbestendig en vlekbestendig is. Dit product is ontworpen voor een uitstekende dekking en duurzaamheid.

Toon filters

Artikelen 1 tot 48 van 111 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 48 van 111 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Over ProAiir Hybrid

Show Offs Body Art is de fabrikant van de Proaiir Hybrid Airbrush schmink en bodypaint producten. De producten worden in Amerika gemaakt en alle kleuren, behalve de neon en UV kleuren, worden gemaakt met FDA goedgekeurde ingrediënten.

ProAiir heeft een aantal verschillende waterbestendige schmink producten in hun assortiment. ProAiir Hybrid producten blijven de hele dag prachtig op de huid zitten wanneer deze goed worden aangebracht.  Alle Show Off-producten zijn van cosmetische kwaliteit, lang houdbaar en geliefd door vele artiesten in de schmink, grime en special effects makeup wereld. 

Algemeen voor ProAiir Hybrid

Alle flesjes ProAiir Hybrid moeten goed geschud worden voor gebruik Mocht je verpakking al wat langer ongebruikt in de kast hebben gestaan dan kun je deze eventueel ook doorroeren met een roerstaafje, of lepeltje om de pigmenten weer los te roeren. 

Voor het gebruik van ProAiir Hybrid met de Airbrush word een druk van 15 PSI (ongeveer 1 bar) geadviseerd. Maak de huid voor gebruik goed schoon om huidvetten te verwijderen. Dit kun je bijvoorbeeld doen met Alcohol. Dit zorgt ervoor dat de producten langer mooi op de huid zullen blijven. 

Het gebruik van de ProAiir Hybrid

De Hybrid, is in vloeibare vorm en hoeft niet te worden geactiveerd. Je kunt deze wel verdunnen met ProLong Barrier of Alcohol 99%.  ProAiir Hybrid is gemaakt om aan te brengen met de airbrush. Maar deze kunnen ook met een penseel of spons op de huid worden aangebracht. Echter, is het resultaat, zeker voor grotere creaties, vele malen mooier met de airbrush, De reden hiervan is dat er een dunnere en gelijkmatigere laag schmink kan worden aangebracht met de airbrush. 

Wanneer je gaat airbrushen met de Hybrid is het belangrijk dat je er rekening mee houd dat deze producten op alcohol basis zijn. Ondanks dat ze veilig zijn voor de huid is het goed om rekening te houden met de ogen en de mond. In de ogen kan de ProAiir prikken en in de mond smaakt het vies. 

Het verwijderen van ProAiir Producten van de huid

Hybrid schmink kan eenvoudig van de huid worden verwijderd met vloeibare zeep, olie of make-up remover. Met een zachte spons of doek kan het verwijderingsproces makkelijker worden gemaakt. Begin met een dunne laag vloeibare handzeep aan te brengen over de schmink. Dit kan ook een makeup remover zijn. Masseer het product in de schmink die op de huid zit. Wanneer je merkt dat de schmink begint op te lossen kun je deze wegspoelen met water. Herhaal dit tot alle schmink van de huid is verwijdert. Overmatig wrijven kan de huid irriteren. We raden dan ook zeker aan om geen babydoekjes te gebruiken. In het zeldzame geval dat een vlek na het verwijderen nog steeds zichtbaar is, wacht dan 24 uur voordat je dit opnieuw probeert af te wassen. Normaal zweten en olieproductie van uw huid zal helpen bij het verwijderingsproces. 

Het gebruik van Life Wipes van Mouldlife werken ook perfect voor het verwijderen van ProAiir producten van de huid.

Houd er rekening mee dat alle schmink een kleurzweem achter kan laten op de huid. Afhankelijk is van je huidtype. Wanneer je je hier zorgen over maakt, probeer dan altijd een klein stukje van de kleur op het gebied dat moet worden geschminkt. Als de kleur toch een vlek achterlaat, kun je overwegen om een andere kleur te gebruiken.

Om ProAiir Hybrid weer van penselen en sponzen te verwijderen raden we aan om een brushcleaner of penselenzeep te gebruiken. Deze producten zijn ontworpen om oliën en pigmenten van je gereedschap te verwijderen en zal veel beter werken dan gewone handzeep. 

Het bewaren van ProAiir producten

Zoals bij alle cosmetische producten is het altijd het beste om ProAiir producten droog en koel te bewaren in een kast of bak. We adviseren om de producten op een donkere plek te bewaren. Overmatige hitte opdrogen je producten uit en overmatig licht kan de kleuren doen vervagen.

Zorg ervoor dat de deksels / doppen altijd gesloten zijn om verdamping en morsen te voorkomen. Proaiir heeft een houdbaarheid van 3-5 jaar nadat de fles is geopend en 10 jaar ongeopend.

Veiligheid

Alle Proaiir Regular- en Metallic-kleuren zijn geformuleerd met FDA-goedgekeurde pigmenten voor cosmetische toepassingen. De pigmenten die in de Neon-kleuren worden gebruikt, zijn niet door de FDA getest voor cosmetisch gebruik en zijn een speciaal effectproduct dat werkt met UV en blacklight lampen.

Zoals alle cosmetische producten, kunnen schmink en special effects producten een allergische reactie veroorzaken als het individu allergisch is voor een van zijn componenten in het product. Hoewel Proaiir producten zijn geformuleerd met speciale ingrediënten om de kans op een allergische reactie te verminderen, kan een allergie-vrije ervaring door geen enkele fabrikant worden gegarandeerd. ProAiid beveelt aan dit product niet op een beschadigde of gevoelige huid te gebruiken. Test door een kleine hoeveelheid aan de pols te plaatsen, als reactie binnen 30 minuten optreedt, niet gebruiken.

Waarschuwingen op Proaiir Hybrid-label: Zorg voor voldoende ventilatie en blijf uit de buurt van vuur. Alleen voor uitwendig gebruik. Neem contact op met een arts als deze wordt ingeslikt. Vermijd contact met de ogen. Als contact optreedt, spoel dan grondig met water.

GGO, gluten, parabenen, noten en vegan

Proaiir is veganistisch. Het karmijnpigment is synthetisch en niet afkomstig van kevers.