Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden - Gratis verzending v.a. € 45,-

073 - 88 88 135

Cake en StarBlendCake en StarBlend

Cake Make-up is een sterk gepigmenteerd geperst poeder dat nat of droog kan worden gebruikt. Cake Make-up geeft een volledige dekking op de huid en is ontwikkeld om mooi op de huid te blijven zitten onder extreme omstandigheden (inclusief hete podiumverlichting). Cake Make-up is verkrijgbaar in huidtinten, primaire en secundaire kleuren, zwart en wit.

Cake Make-up is gemakkelijk te blenden waardoor je verschillende kleuren naast en over elkaar aan kunt brengen op de huid. Je kunt de cake make-up droog gebruiken maar je kunt deze ook nat maken om een meer intense kleur te geven aan je creatie. Wanneer je deze droog gaat gebruiken is een "Foam Lollipop Smoothie Blender" een fijne tool om mee te werken.

Let op: Wanneer je de cake make-up eenmaak nat hebt gebruikt kun je deze niet meer droog gebruiken. Mehron Cake Make-up is dierproefvrij! 

 

Toon filters

19 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

19 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Wat is Cake Make-up?

Cake Make-up is mat geperst poeder dat je kunt gebruiken tijdens het schminken of grimeren maar zelfs in de visagie word het wel eens gebruikt om extremere looks te maken. 

Hoe gebruik  je Cake Mak-up?

Er zijn een aantal verschillende manieren om Cake Make-up te gebruiken.

  1. Cake Make-up kan met een droge schminkspons of de speciale lolipop spons (deze is kleiner om gedetailleerder te werken) op de ongeschminkte huid worden aangebracht. Op deze manier word de Cake de basis van je werk. 
  2. Cake Make-up kan ook met een natte schminkspons op de huid worden aangebracht. Door het water word het effect van de cake sterker en zal de kleur feller overkomen. Het enige nadeel hieraan is dat wanneer een cake eenmaal nat is gebruikt, je deze niet meer droog kunt gebruiken.
  3. Je kunt cake mak-up ook gebruiken over een creatie van waterschmink heen. Op deze manier gebruik je de cake make-up om schaduwen te zetten of juist de hightlightts te maken in je werk.De Cake word dan aangebracht met de Foam Lollipop Smoothie Blender of met een poeder penseel om zo precies mogelijk te kunnen werken.
  4. Ook in het grimeren word Cake Make-up veel gebruikt over een basis van Vetschmink. Na het fixeren van de vetschmink kun he de cake makkelijk gebruiken voor het maken van schaduwen. Denk aan veroudering en het optisch veranderen van een gezicht.

In deze YouTube video laten we je graag zien hoe je met Cake Make-up over waterschmink kunt werken.