• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL

Bestellen en verzenden

Verzendservice PostNL

Wanneer je een bestelling bij ons plaatst word deze verzonden door PostNL. We hebben gekozen voor het verzenden met PostNL omdat dit het een betrouwbare partner is welke binnen Nederland in 98% van de zendingen de volgende dag levert. We verzenden ook naar andere landen binnen Europa met de service van PostNL. Op de website van PostNL kun je eenvoudig nakijken wat de levertijd is naar andere landen.

Op werkdagen voor 17:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden 
Bestellingen die op werkdagen voor 17:00 uur geplaatst en direct betaald worden, worden dezelfde dag verzonden met PostNL. Bestellingen die geplaatst worden van vrijdagmiddag 17:00 uur tot en met zondag worden maandag verzonden.  Het kan zijn dat door een vertraging bij de vervoerder het er niet de volgende dag is. 

Niet thuis tijdens levering 
Wanneer je niet thuis bent op het moment dat je bestelling wordt afgeleverd biedt de chauffeur het pakket bij je buren aan of komt de volgende werkdag terug voor een nieuwe afleverpoging of het gaat naar een afhaalpunt. Er volgen geen briefjes meer in de bus omdat de vervoerder dit niet meer doet en je het via de app van de vervoerder kan zien of het op een afhaalpunt ligt. Mocht het niet op tijd worden opgehaald dan komt het retour naar SchminkenGrime.nl en kunnen we het tegen verzendkosten nogmaals opsturen of het order bedrag wordt minus de verzendkosten gecrediteerd.

Track & Trace code per email 
Aan het einde van de dag worden de pakketten opgehaald door PostNL . Zodra de chauffeur deze op het distributiecentrum van PostNL aflevert worden ze gescand en ontvang je een automatisch gegenereerde email van ons met hierin je track & trace code zodat je het pakketje kunt volgen tot het bij je aangeboden word. 

Verzendkosten 

Per land waar we naartoe verzenden kennen we andere verzendkosten en voorwaarden voor gratis verzending. Deze vind je hieronder  

Nederland 
Zendingen binnen NL €4,95
Gratis verzending op bestellingen boven € 65,- 

België 
Verzending € 6.95
Gratis Verzending op bestellingen boven € 85,- 

Duitsland
Verzending € 7.95
Gratis Verzending op bestellingen boven € 85,-

Luxemburg
Verzending € 11,95
Gratis Verzending op bestellingen boven € 100,00

Frankrijk, Italië
Verzending € 15,95
Gratis Verzending op bestellingen boven € 125,00

Denemarken, Oostenrijk
Verzending € 13,95
Gratis Verzending op bestellingen boven € 110.-

Tsjechië, Slowakije, Portugal
Verzending € 15.95
Gratis Verzending op bestellingen boven € 125,-

Ierland
Verzending € 17,95
Gratis Verzending op bestellingen boven € 135,-

Polen, Finland
Verzending € 18,95
Gratis Verzending op bestellingen boven € 135,-

Estland, Litouwen
Verzending € 25,95
Gratis Verzending op bestellingen boven € 175,-

Zwitserland, Letland, Roemenië, Bulgarije, Noorwegen
Verzending € 25,95
Gratis Verzending op bestellingen boven € 175,-

Verenigd Koninkrijk
Verzending € 25,95
Gratis Verzending op bestellingen boven € 250,-

Slovenië, Hongarije, Zweden 
Verzending € 19.95 
Gratis verzending op bestellingen boven € 150,-. 

Spanje 
Verzending € 15,95 
Gratis verzending op bestellingen boven € 125,- 

Namibië

Verzending €27,95 (ex gewicht toeslag)
Gratis Verzending op bestellingen boven € 300,-

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele prijsverhogingen en toeslagen. Over het algemeen genomen zijn de prijzen afdoende. Mocht er een gewichtstoeslag zijn wordt de klant hierover geïnformeerd door middel van een e-mail, telefoon, whatsapp, sms of social media. Dit geldt voor alle landen buiten de europese unie.

Mocht het land van bestemming er niet tussen staan neem contact met ons op en wij zullen je laten weten wat de eventuele verzendkosten zullen zijn.

Retouren

Retourvoorwaarden

Toch niet tevreden met het product of je hebt het verkeerde product besteld? Binnen 14 dagen na ontvangst heb je de mogelijkheid om het product terug te sturen. Volg daarvoor de onderstaande stappen.

Aanmelden

  • Stuur een email naar info@schminkengrime.nl en meld je retourzending aan. Je krijgt een retourformulier gemaild die je bij de bestelling moet voegen voor een snelle afhandeling.

Verpakking

  • Pak de producten in originele staat en verpakking in een doos en zorg ervoor dat het goed verpakt zit zodat het product niet kan beschadigen. Indien het product beschadigd is kunnen wij het retour niet accepteren.
  • Als het product open is geweest of gebruikt kunnen wij vanwege hygiëne de producten niet accepteren.
  • Plaats het ingevulde retourformulier in de doos, krijg je toe gemaild bij het aanmelden van je retour.
  • Plak het retourlabel goed zichtbaar op de doos, hier dien je zelf een pakketzegel voor te maken en het track en tracenummer te mailen naar info@schminkengrime.nl

Verzending

  • Lever het pakket in bij het postkantoor
  • Bewaar het verzendbewijs goed
  • Kosten voor de retourzending zijn voor jezelf

Terugbetaling

Wanneer betalen we terug? Wij maken de door jouw gemaakte kosten (aanschafkosten en originele verzendkosten, niet de retourkosten) binnen 14 dagen na herroeping en ontvangst van het retour door SchminkenGrime.nl naar je over, mits het aan alle voorwaarden voldoet.

Wat krijg je terug?
Je krijgt het volledige aankoopbedrag terug, inclusief de origineel betaalde verzend- en betaalkosten, mits het product onbeschadigd, ongeopend en ongebruikt retour is gekomen bij SchminkenGrime.nl. Mocht het product beschadigd, gebruikt of geopend retour komen kunnen wij het retour niet accepteren en wordt er geen vergoeding betaald.

Waar ontvang ik het teruggestorte bedrag?
Wij storten het bedrag op dezelfde manier terug zoals je hebt afgerekend. Lukt dit niet? Dan nemen we contact met je op.

Kosten voor het retour sturen? 
De kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Dit dient per pakketpost te gebeuren zodat we de zending kunnen volgen en jij je bewijs hebt van verzenden en aflevering.