Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden - Gratis verzending v.a. € 45,-

073 - 88 88 135

ProAiirProAiir

ProAiir Waterproof Makeup is exact wat je nodig heb wanneer je wil dat je airbrush werk onder zware omstandigheden blijft zitten. Maar ook wanneer je wil dat je modellen kunnen zwemmen met hun schmink is ProAiir de beste keuze.


ProAiir Hybrid Make-upMeest waterafstotende schmink formule die ooit is gemaakt. Kan 1 tot 3 dagen mooi op de huid blijven zitten. Kan met vloeibare zeep, babyolie of make-up remover van de huid worden verwijdert.  

ProAiir Inkt. Een op alcohol-olie gebaseerde waterbestendige tijdelijke tattoo inkt. Kan tot 14 dagen mooi op de huid blijven zitten. Kan met alcohol of make-up remover van de huid worden verwijdert. 

Toon filters

Artikelen 1 tot 48 van 272 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 48 van 272 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Over ProAiir Producten

Show Offs Body Art is de fabrikant van de Proaiir Airbrush schmink en bodypaint producten. De producten worden in Amerika gemaakt en alle kleuren, behalve de neon en UV kleuren, worden gemaakt met FDA goedgekeurde ingrediënten.

ProAiir heeft een aantal verschillende waterbestendige schmink producten in hun assortiment. De Proaiir INKS zijn waterbestendige, op alcohol gebaseerde vloeibare inkten die met de airbrush, spons of penseel op de huid kunnen worden aangebracht. Deze zijn met name bedoeld voor het creëren van tijdelijke tattoos en blijven enkele dagen mooi op de huid. Het verwijderen van ProAiir Ink doe je met 99% alcohol. De ProAiir inks worden niet geadviseerd op het gezicht te gebruiken. ProAiir DIPS zijn een waterbestendige schmink producten die gedoeld zijn om meet een penseel te gebruiken. Deze zijn perfect om detail lijnenwerk over een airbrush basis te schminken. Proaiir Hybrid is een waterbestendige schmink op alcoholbasis die met handzeep kan worden verwijderd. ProAiir Hybrid producten blijven de hele dag prachtig op de huid zitten wanneer deze goed worden aangebracht. ProAiir Solids zijn watervaste schmink producten in een vaste vorm. Deze Solids worden geactiveerd met ProAiir Prolong Barrier en op de huid aangebracht met een spons of penseel. Het verwijderen van de Solids doe je met vloeibare handzeep of makeup remover. Alle Show Off-producten zijn van cosmetische kwaliteit, lang houdbaar en geliefd door vele artiesten in de schmink, grime en special effects makeup wereld. 

Algemene gegevens voor ProAiir Hybrid en ProAiir Ink

Alle flesjes ProAiir producten (Hybrid, Ink en Dips) moeten goed geschud worden voor gebruik Mocht je verpakking al wat langer ongebruikt in de kast hebben gestaan dan kun je deze eventueel ook doorroeren met een roerstaafje, of lepeltje om de pigmenten weer los te roeren. 

Voor het gebruik van ProAiir Hybrid met de Airbrush word een druk van 15 PSI (ongeveer 1 bar) geadviseerd. Voor de ProAiir Ink is dit 18 tot 25 PSI (1,2 tot 1,7 bar).Voor beide producten geld dat de huid voor gebruik goed moet worden gereinigd om huidvetten te verwijderen. Dit kun je bijvoorbeeld doen met Alcohol. Dit zorgt ervoor dat de producten langer mooi op de huid zullen blijven. Na het aanbrengen van de Inks adviseren we het product af te poederen met een Setting Powder voor het mooiste resultaat,

Het gebruik van de ProAiir Hybrid, ProAiir Ink, ProAiir Solids en ProAiir Dips

De Hybrid, Ink en Dips zijn in vloeibare vorm en hoeven niet te worden geactiveerd. Je kunt deze wel verdunnen met ProLong Barrier of Alcohol 99%. De Solid Producten worden geactiveerd met ProLong Barrier. Dit kun je ook doen met Alcohol 99% maar het resultaat hiervan is niet zo waterproof als met de Prolong Barrier. 

ProAiir Hybrid en Ink producten zijn gemaakt om aan te brengen met de airbrush. Maar deze kunnen ook met een penseel of spons op de huid worden aangebracht. Echter, is het resultaat, zeker voor grotere creaties, vele malen mooier met de airbrush, De reden hiervan is dat er een dunnere en gelijkmatigere laag schmink kan worden aangebracht met de airbrush. 

Wanneer je gaat airbrushen met de Hybrid of Ink is het belangrijk dat je er rekening mee houd dat deze producten op alcohol basis zijn. Ondanks dat ze veilig zijn voor de huid. ProAiir Ink word niet op het gezicht geadviseerd. Bij de ProAiir Hybrid is het goed om rekening te houden met de ogen en de mond. In de ogen kan de ProAiir prikken en in de mond smaakt het vies. 

ProAiir Dips kunnen direct uit de verpakking worden gebruikt. Doe een beetje Dips op een mengplaatje of in een bakje en breng het met een penseel op de huid. Mocht de Dips uitdrogen (alcohol vervliegt) dan kun je deze opnieuw activeren met ProLong.

ProAiir Solids activeer je in de single of in het palette met Prolong. Zorg ervoor dat de Prolong zich mengt met de kleur die je gekozen hebt. Dit doe je door meet een penseel of spons over het oppervlak van de solid te wrijven. Wanneer er genoeg pigment vermengt is met de solid kun je een dekkende laag schmink op de huid aanbrengen. Wil je juist een transparante laag, dan activeer je de schmink wat minder.

Het verwijderen van ProAiir Producten van de huid

Solid, DIPS en Hybrid schmink kunnen eenvoudig worden verwijderd met alleen vloeibare zeep, olie of make-up remover. Met een zachte spons of doek kan het verwijderingsproces makkelijker worden gemaakt. Begin met een dunne laag vloeibare handzeep aan te brengen over de schmink. Dit kan ook een makeup remover zijn. Masseer het product in de schmink die op de huid zit. Wanneer je merkt dat de schmink begint op te lossen kun je deze wegspoelen met water. Herhaal dit tot alle schmink van de huid is verwijdert. Vermatig wrijven kan de huid irriteren. We raden dan ook zeker aan om geen babydoekjes te gebruiken. In het zeldzame geval dat een vlek na het verwijderen nog steeds zichtbaar is, wacht dan 24 uur voordat je dit opnieuw probeert af te wassen. Normaal zweten en olieproductie van uw huid zal helpen bij het verwijderingsproces. 

Het gebruik van Life Wipes van Mouldlife werken ook perfect voor het verwijderen van ProAiir producten van de huid.

Houd er rekening mee dat alle schmink een kleurzweem achter kan laten op de huid. Afhankelijk is van je huidtype. Wanneer je je hier zorgen over maakt, probeer dan altijd een klein stukje van de kleur op het gebied dat moet worden geschminkt. Als de kleur toch een vlek achterlaat, kun je overwegen om een andere kleur te gebruiken.

Om Solid, DIPS en Hybrid weer van penselen en sponzen te verwijderen raden we aan om een brushcleaner of penselenzeep te gebruiken. Deze producten zijn ontworpen om oliën en pigmenten van je gereedschap te verwijderen en zal veel beter werken dan gewone handzeep. 

Om Proaiir INKS van de huid te verwijderen gebruikt je 99% alcohol of babyolie. Die het op een doekje en bedek het geschminkte oppervlak ermee zodat de alcohol of olie in de schmink kan trekken. Je zult zien dat het hiermee oplost. Wanneer dit grotendeels is opgelost kun je de huid wassen met water en zeep. Wanneer je een groot oppervlak hebt geschminkt raden we aan om in een warm bad te gaan zitten zodat de ink los kan weken. Warm water helpt om de inkt te verwijderen.

Om Proaiir Inks van je airbrush te verwijderen maak je deze schoon met 99% alcohol. 

Het bewaren van ProAiir producten

Zoals bij alle cosmetische producten is het altijd het beste om ProAiir producten droog en koel te bewaren in een kast of bak. We adviseren om de producten op een donkere plek te bewaren. Overmatige hitte opdrogen je producten uit en overmatig licht kan de kleuren doen vervagen.

Zorg ervoor dat de deksels / doppen altijd gesloten zijn om verdamping en morsen te voorkomen. Proaiir heeft een houdbaarheid van 3-5 jaar nadat de fles is geopend en 10 jaar ongeopend.

Veiligheid

Alle Proaiir Regular- en Metallic-kleuren zijn geformuleerd met FDA-goedgekeurde pigmenten voor cosmetische toepassingen. De pigmenten die in de Neon-kleuren worden gebruikt, zijn niet door de FDA getest voor cosmetisch gebruik en zijn een speciaal effectproduct dat werkt met UV en blacklight lampen.

Zoals alle cosmetische producten, kunnen schmink en special effects producten een allergische reactie veroorzaken als het individu allergisch is voor een van zijn componenten in het product. Hoewel Proaiir producten zijn geformuleerd met speciale ingrediënten om de kans op een allergische reactie te verminderen, kan een allergie-vrije ervaring door geen enkele fabrikant worden gegarandeerd. ProAiid beveelt aan dit product niet op een beschadigde of gevoelige huid te gebruiken. Test door een kleine hoeveelheid aan de pols te plaatsen, als reactie binnen 30 minuten optreedt, niet gebruiken.

Waarschuwingen op Proaiir Hybrid-label: Zorg voor voldoende ventilatie en blijf uit de buurt van vuur. Alleen voor uitwendig gebruik. Neem contact op met een arts als deze wordt ingeslikt. Vermijd contact met de ogen. Als contact optreedt, spoel dan grondig met water.

Waarschuwingen op het INKS-label: NIET voor schminken. Verwijderen met babyolie of ontsmettingsalcohol. Alleen voor uitwendig gebruik. Neem contact op met een arts als deze wordt ingeslikt. Vermijd contact met de ogen. Als contact optreedt, spoel dan grondig met water.

GGO, gluten, parabenen, noten en vegan

Proaiir is veganistisch. Het karmijnpigment is synthetisch en niet afkomstig van kevers.