Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden - Gratis verzending v.a. € 45,-

073 - 88 88 135

Tanden & TandlakTanden & Tandlak

Super Realistische en professionele neptanden / gebitjes
Ze kunnen worden aangebracht over je eigen tanden en het enige wat je hiervoor nodig hebt, is warm water. De neptanden bedekken alleen de voorkant van de tanden. Hierdoor kan je tijdens het dragen van de tanden nog gewoon duidelijk praten of iets drinken.

Alle neptanden worden geleverd samen met Fitting Beads. Deze heb je nodig om het  gebit aan te passen aan jou tandlijn. Met het gebit ontvang je een handige (Engelse) stap-voor-staphandleiding waarin je kan lezen hoe je de tanden precies aan past naar je eigen gebitsvorm

LET OP: Om jaren plezier te hebben van je neptanden is het lezen van de gebruiksaanwijzing erg belangrijk. Ook wil je in gedachten dat je niet te veel kracht op de tanden moet zetten met het aanpassen. Je wil natuurlijk niet dat ze stuk gaan!

Tooth FX of tandlak is een van die schmink producten die er net voor kunnen zorgen dat je Halloween make-up helemaal af zal zijn. 

Tandlak een lak op alcoholbasis waarmee de tanden gekleurd kunnen worden. We hebben wit, zwart, goud, nicotine, rood en groen in ons assortiment.

Voor het aanbrengen van de tandlak is het belangrijk dat de tanden goed droog gemaakt worden en dat het flesje van de tandlak goed geschud word. De Tandlak kun je met het kwastje aanbrengen of met een wattenstaafje. Zodra de tandlak is aangebracht moet je het een paar seconden laten drogen. 

Tandlak kan niet gebruikt worden op kunsttanden en tanden met vullingenDoor het poreuze oppervlak is de Tandlak moeilijk te verwijderen.

Toon filters

35 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

35 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren