• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

Deze Mini Sclera Black contactlenzen garanderen je altijd een geweldige prestatie. In een mum van tijd transformeren de lenzen de drager in een wezen uit een donkere en mysterieuze wereld en kan niemand ontsnappen aan de intense blik van de diepzwarte ogen. Dus het volgende Halloween- of themafeest kan komen. Vier het feest met alle andere personages van de nacht en maak met behulp van de Mini Sclera Black-lenzen een kostuum dat niemand snel vergeet.

Mini Sclera Black contactlenzen zijn geschikt voor:

lichte en donkere oogkleuren
Monster Costume / Demon Costume
heks kostuum
Phantom-kostuum
Cosplay kostuum
Nashiro en Kurona uit Tokyo Ghoul
Pikachu Costume / Pokémon Cosplay
Dementor kostuum / Demon Cosplay
Bat kostuum
dierlijke kostuums
Scary Doll / Creepy Cute Doll
Horror Doll Costume / Annabelle
Weerwolf kostuum
Queen Ravenna-kostuum
Black Swan-kostuum

Speciale kenmerken:

Sclera contactlenzen van aricona 17mm contactlenzen in een set van 2 voor jouw horror Halloween-kostuum. Met dit effect contactlenzen leer je je medemensen de angst. Voor een skeletkostuum, demonkostuum of een heksenkostuum zijn de zwarte Halloween-contactlenzen ideaal. Zwarte horror contactlenzen maken je vermomming tot een indrukwekkend full-body kostuum en je Halloween oogmake-up verandert in een enge blikvanger. De zwarte cosplay contactlenzen zijn perfect voor een Tokyo Ghoul cosplay kostuum. Kleurenlenzen laten je je droomfiguur worden, garanderen de volle aandacht en zijn een blikvanger bij elk kostuumevenement. Eindig met de Sclera Horror-lenzen uw Halloween-make-up en glans met een funky horrorsmaak. Zwarte contactlenzen zijn de perfecte kostuumaccessoires voor een Pokémon Cosplay en het bijpassende Pikachu-kostuum. Met de Demon-contactlenzen ben je een levensecht personage op de Dag des Doods, als een horrorfilm
Hoogwaardige, zachte lenzen voor het hele jaar, geschikt voor donkere en lichte oogkleuren. Door hun hoge watergehalte van tweeënveertig procent, zijn de lenzen voor 12 maanden comfortabel om te dragen. Perfect voor een carnavalskostuum, carnavalskostuums, anime-kostuum, manga-kostuum of een horror-kostuum. Aricona - uw merk voor gekleurde contactlenzen.

Product kenmerken:

  • Diameter / DIA-waarde: 17,00 mm
  • Straal van kromming / B.C: 8.60 °
  • Waterinhoud: 42%
  • Materiaal: polyhema
  • Materiaaleigenschap: zacht
  • Sterkte / diopter: 0.00
  • Bruikbare levensduur: 12 maanden

Levering:
2 stuks / 1 paar contactlenzen van 12 maanden zonder sterkte. Volledige aanvulling met alle belangrijke informatie met instructies voor het eerste gebruik en uitleg over het inbrengen van de lenzen. De ogen zijn een van de meest gevoelige organen van het lichaam. Daarom raden wij aan om vóór het eerste gebruik een compatibiliteitstest en een regelmatige oog- en contactlensinspectie door uw oogarts te laten uitvoeren. SchminkenGrime aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het verkeerd gebruiken en dragen van Kleurlenzen. Heb je twijfels raadpleeg altijd een Opticien of een oogarts indien je niet zeker weet of je de kleurlenzen kan dragen.

Specificaties
Inhoud: 2 stuks
Kleur: Zwart
Soort Product: Kleurlenzen 17mm

Mini Sclera Black Kleurlenzen | Zwarte Kleurlenzen (17mm)

€ 29,95*

Productnummer: ar-ms-bl-725
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


Mini Sclera Black Kleurlenzen | Zwarte Kleurlenzen (17mm)

€ 29,95*

In het winkelmandje