• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
 • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

Met de gele UV-contactlenzen heb je de zonnestralen in je ogen. De grappige lenzen gloeien in het zwarte licht in felgeel en zijn de perfecte kostuumaccessoires, waarmee je op Halloween de absolute blikvanger zult zijn. Wie 's avonds uitgaat, wil natuurlijk kijken en de aandacht trekken. Vooral in een club met weinig licht en luide muziek is het niet eenvoudig om op te vallen tussen de vele mensen die dansen en vieren. Deze UV-contactlenzen in geel helpen je. Wees de ster van elk neonfeest en geniet van de nieuwsgierige blikken van anderen.

UV Yellow shock contactlenzen zijn met name geschikt voor:

lichte en donkere oogkleuren
Avatar Kostuum:
mystiek
Bodypainting
Festivaluitrusting
Blacklight-feestjes
Disco fever themaparty
Magische wezens
Fantasie kostuum / science fiction kostuum
Jaren 80 kleding / funky kostuum
Spacegirl-kostuum
Alien kostuum
Demon kostuum

Speciale kenmerken:

Gele uv-contactlenzen voor een perfecte Halloween-make-up voor uw Halloween-kostuum. UV-gekleurde lenzen reflecteren zwart licht en laten je ogen stralen. Lichtgevende contactlenzen zijn het hoogtepunt van elk neonfeest. De coole Halloween-contactlenzen zijn geschikt voor een science fiction-kostuum en maken je fantasiekostuum compleet. Blauwe contactlenzen zijn gloeiende blikvangers op muziekfestivals en verkleedpartijen
Gekleurde contactlenzen in geel komen overeen met een komisch cosplay-kostuum, omdat ze je een echte uitstraling geven van een buitenaards figuur. Zelfs zonder zwart licht zijn de effectcontactlenzen intens blauw. UV-kleuren contactlenzen zijn een ultieme festivalgadget en perfectioneer je festivalkleding. Voor bodypainting-kleuren zijn de gele lenzen een geweldige aanvulling.
Wil je je verkleden als een magisch wezen en ben je op zoek naar de juiste kostuumaccessoires? Transformeer jezelf! Kleurenlenzen laten je je droomfiguur worden, garanderen je volle aandacht en zijn een blikvanger in clubs en op feestjes.
Vanwege hun hoge watergehalte zijn de gekleurde contactlenzen zonder sterkte zeer comfortabel en comfortabel om te dragen. De 12-maandelijkse lenzen kunnen binnen een jaar zo vaak als gewenst worden gebruikt. De gekleurde lenzen zijn zachte contactlenzen van zeer hoge kwaliteit voor donkere en lichte ogen. Aricona - uw merk voor gekleurde contactlenzen

Product kenmerken:

 • Diameter / DIA-waarde: 14,20 mm
 • Straal van kromming / B.C: 8.60 °
 • Waterinhoud: 42%
 • Materiaal: polyhema
 • Materiaaleigenschap: zacht
 • Sterkte / diopter: 0.00
 • Bruikbare levensduur: 12 maanden

Levering:
2 stuks / 1 paar contactlenzen van 12 maanden zonder sterkte. Volledige aanvulling met alle belangrijke informatie met instructies voor het eerste gebruik en uitleg over het inbrengen van de lenzen. De ogen zijn een van de meest gevoelige organen van het lichaam. Daarom raden wij aan om vóór het eerste gebruik een compatibiliteitstest en een regelmatige oog- en contactlensinspectie door uw oogarts te laten uitvoeren. SchminkenGrime aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het verkeerd gebruiken en dragen van Kleurlenzen. Heb je twijfels raadpleeg altijd een Opticien of een oogarts indien je niet zeker weet of je de kleurlenzen kan dragen.

Specificaties
Inhoud: 2 stuks
Kleur: Geel
Soort Product: kleurlenzen 14mm

UV Yellow Shock Kleurlenzen | UV Gele Kleurlenzen

€ 17,99*

 • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
 • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal
Productnummer: ar-uy-393
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


UV Yellow Shock Kleurlenzen | UV Gele Kleurlenzen

€ 17,99*

In het winkelmandje