Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden - Gratis verzending v.a. € 45,-

073 - 88 88 135

WaterschminkWaterschmink is er van verschillende merken en in ontelbaar veel kleuren. We hebben water schmink van Mehron, Diamond FX, Ben Nye, Superstar.  Je kunt water schmink gebruiken voor kinderschminken, facepaints, bellypaint, bodypaint maar ook voor grime en visagie.

Water Schmink is verkrijgbaar in een vaste en een vloeibare vorm. Wanneer je de schmink hebt in een vaste vorm dan kun je deze mengen met water en met een penseel of spons op de huid aangebrengen. De vloeibare variant kan direct uit de verpakking met een spons of penseel op de huid worden gebruikt.

Toon filters

Artikelen 1 tot 48 van 473 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 48 van 473 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Waterschmink is er van verschillende merken en in ontelbaar veel kleuren. We hebben water schmink van Mehron, Diamond FX, Ben Nye, Superstar. Je kunt water schmink gebruiken voor kinderschminken, facepaints, bellypaint, bodypaint maar ook voor grime en visagie. Water Schmink is verkrijgbaar in een vaste en een vloeibare vorm. Wanneer je de schmink hebt in een vaste vorm dan kun je deze mengen met water en met een penseel of spons op de huid aanbrengen. De vloeibare variant kan direct uit de verpakking met een spons of penseel op de huid worden gebruikt.