• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
 • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

Mini Sclera Zombie Night Kleurlenzen een schrikbarend eng effect maak je met deze mini Sclera Kleurlenzen. Sclera-contactlenzen worden voornamelijk gekenmerkt door het feit dat ze een grotere diameter hebben dan gewone contactlenzen. Dit geeft de indruk dat de iris van de drager onnatuurlijk is vergroot en dit is een van de redenen voor het gekke effect dat je krijgt bij het dragen van Sclera-lenzen. Met de witte contactlenzen van Halloween zorgt u voor een echt zombie-gevoel bij elk themafeest met een kostuum. Wil je het gevaarlijkste wezen vertegenwoordigen op het volgende kostuumfeest? Wil je je medemensen bang maken met je Halloween-kostuum? U wilt 's avonds het gespreksonderwerp hebben en een blijvende indruk achterlaten? Dan zult u dol zijn op de Mini Sclera Zombie Night-contactlenzen. Met deze horror contactlenzen, kun je elk horrorkostuum veranderen in een meesterwerk en altijd zeker zijn van algemene bewondering. Witte contactlenzen zijn griezelig, onmenselijk en ongenaakbaar. Spookachtige contactlenzen zijn de ultieme kostuumaccessoires voor je zombiekostuum en vervolmaken je horrorsamenstelling.

Mini Sclera Zombie Night contactlenzen zijn geschikt voor:

lichte en donkere oogkleuren
Monster kostuum
Het Walking Dead themafeest
Zombie themafeest
Zombie kostuum
Zombie piraten kostuum
Zombie Nurse Costume
Cosplay kostuum
Vampier-kostuum
Twilight Cosplay

Speciale kenmerken:

Sclera contactlenzen van aricona 17mm contactlenzen in een set van 2 voor jouw horror Halloween-kostuum. Witte contactlenzen met speciaal effect zijn de ultieme contactlenzen voor zombie. Voor een twilight vampierkostuum, een zombie-kostuum of een zombie-piratenkostuum zijn de witrode Halloween-contactlenzen ideaal. White Horror contactlenzen maken je vermomming tot een indrukwekkend full body kostuum en je Halloween make-up is een enge blikvanger. Griezelig gekleurde lenzen laten je je droomfiguur worden, of het nu een monsterkostuum is of een zombie walking dead-kostuum, de rood-witte vampierlenzen zijn de ultieme kostuumaccessoires. Maak je Halloween-oogmake-up perfect met de Sclera Horror-lenzen en schitter met een funky horrorsamenstelling. De witte kleur van de jaarlenzen doet je pupil verdwijnen, waardoor een surrealistische indruk ontstaat. Met de witte zombie-contactlenzen bent u op de dag van de doden een levensechte figuur uit een horrorfilm. Een zombie verpleegster kostuum slaagt met de gekleurde contactlenzen gedetailleerd en levensecht. Als witte contactlenzen van Cosplay, perfectioneren de kleurencontactlenzen een Wendigo Cosplay-kostuum. Hoogwaardige, zachte lenzen voor het hele jaar, geschikt voor donkere en lichte oogkleuren. Door hun hoge watergehalte van tweeënveertig procent, zijn de lenzen voor 12 maanden comfortabel om te dragen. Perfect voor een carnavalskostuum, carnavalskostuums, anime-kostuum, manga-kostuum of een zombie-themafeest. Aricona - uw merk voor gekleurde contactlenzen. De diameter van 17 mm zorgt ervoor dat uw iris er groter uitziet.

Product kenmerken:

 • Diameter / DIA-waarde: 17,00 mm
 • Straal van kromming / B.C: 8.60 °
 • Waterinhoud: 42%
 • Materiaal: polyhema
 • Materiaaleigenschap: zacht
 • Sterkte / diopter: 0.00
 • Bruikbare levensduur: 12 maanden

Levering:
2 stuks / 1 paar contactlenzen van 12 maanden zonder sterkte. Volledige aanvulling met alle belangrijke informatie met instructies voor het eerste gebruik en uitleg over het inbrengen van de lenzen. De ogen zijn een van de meest gevoelige organen van het lichaam. Daarom raden wij aan om vóór het eerste gebruik een compatibiliteitstest en een regelmatige oog- en contactlensinspectie door uw oogarts te laten uitvoeren. SchminkenGrime aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het verkeerd gebruiken en dragen van Kleurlenzen. Heb je twijfels raadpleeg altijd een Opticien of een oogarts indien je niet zeker weet of je de kleurlenzen kan dragen.

Specificaties
Inhoud: 2 stuks
Kleur: Wit
Soort Product: Kleurlenzen 17mm

Mini Sclera Zombie Night Kleurlenzen | Witte Kleurlenzen (17mm)

€ 29,95*

 • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
 • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal
Productnummer: ar-ms-zn-727
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


Mini Sclera Zombie Night Kleurlenzen | Witte Kleurlenzen (17mm)

€ 29,95*

In het winkelmandje