• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
 • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

Volcano Rode Kleurlenzen, zijn contactlenzen zo heet als gloeiende lava

De rode contactlenzen Volcano by aricona hebben een opvallende zwarte rand en zien eruit als een laaiend vulkaan. De gloeiende, hete lava bubbels uit van binnenuit de vulkaan. Dit speciale effect zorgt ervoor dat de contactlenzen in uw ogen er extreem heet uitzien. Je zult veel complimenten ontvangen en je geliefde of geliefde zal niet in staat zijn je betovering te ontvluchten. De roodzwarte contactlenzen geven je een dramatische en buitengewone look. Je ogen zien er tegelijkertijd mysterieus en fascinerend uit door de gekleurde oogleden. Voor uw Halloween-kostuums zijn de zwart en rood gekleurde lenzen het perfecte accessoire om de enge factor tot het uiterste te nemen. Met de Volcano Halloween-contactlenzen voltooi je je kostuum in een hoogtepunt en zul je al je aandacht trekken.

Vulkaanlenzen zijn met name geschikt voor:

lichte en donkere oogkleuren
bedek ook zeer donkere oogkleuren
Monster, demon
heksen
donkere Heer
cosplays
Demon Cosplay
vampier
Twilight-personages, Bella
een lid van de Volturi-clan
duistere krachten
Anime & Manga-personages, komische personages
Ninja-krijger
Dag van de dode kostuums
Clown, harlekijn kostuums
Kostuums van Joker

Speciale kenmerken:

Aricona vulkaan kleuren lenzen voor je horror Halloween-kostuum. Met deze contactlenzen met een heet effect ben jij de ster op het volgende kostuumfeest en leer je je medemensen te vrezen. Wil je jezelf veranderen in een demon of een heks? Deze coole ooglens zal indruk op u maken. De zwarte kleuren contactlenzen met bloedrood motief zijn geschikt voor een vampiermasker op een kostuum themafeest en geven je een krachtig en griezelig uiterlijk. Bloedzuigende nachtfiguren waarvan de dorst in hun ogen schijnt te kloppen, hebben tegelijkertijd een angstaanjagend en fascinerend effect. Met de bloedrode contactlenzen creëer je vanuit je normale vermomming een levensechte vampierkostuums, die je een eng schepsel van de nacht zullen maken. Je Twilight favoriete personage, of het nu Bella of een lid van de Volturi-clan is, je kunt trouw blijven aan het origineel met de enge contactlenzen. Word je gewenste figuur! Op de dag van de doden word je een levensechte figuur als een horrorfilm met deze rode contactlenzen. Voltooi met de horrorlenzen je transformatie in een duistere heer of zwarte kracht. Ze garanderen je volledige aandacht en zijn een eyecatcher bij elk evenement. Met Ninja Krieger Cosplays legt u de laatste hand aan de contactlenzen. Ook voor harlequin, clown en jokerkostuums en de vertegenwoordiging van een prinses van de duisternis, bewijs de gekleurde lenzen. Zachte contactlenzen van zeer hoge kwaliteit voor een sterke kleurverandering van de eigen oogkleur - voor donkere en lichte ogen, bedek ook bruine en zwarte oogkleuren. De hoogwaardige aricona-contactlenzen zorgen ook voor een bijzonder comfortabele pasvorm. Perfect voor carnaval, themafeesten, carnavalskostuums, festivals, LARP-, anime- en mangafans die een levensecht kostuum waarderen. Aricona - uw merk voor gekleurde contactlenzen

Product kenmerken:

 • Diameter / DIA-waarde: 14,20 mm
 • Straal van kromming / B.C: 8.60 °
 • Waterinhoud: 42%
 • Materiaal: polyhema
 • Materiaaleigenschap: zacht
 • Sterkte / diopter: 0.00
 • Bruikbare levensduur: 12 maanden

Levering:
2 stuks / 1 paar contactlenzen van 12 maanden zonder sterkte. Volledige aanvulling met alle belangrijke informatie met instructies voor het eerste gebruik en uitleg over het inbrengen van de lenzen. De ogen zijn een van de meest gevoelige organen van het lichaam. Daarom raden wij aan om vóór het eerste gebruik een compatibiliteitstest en een regelmatige oog- en contactlensinspectie door uw oogarts te laten uitvoeren. SchminkenGrime aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het verkeerd gebruiken en dragen van Kleurlenzen. Heb je twijfels raadpleeg altijd een Opticien of een oogarts indien je niet zeker weet of je de kleurlenzen kan dragen.

Specificaties
Inhoud: 2 stuks
Kleur: Rood
Soort Product: kleurlenzen 14mm

Volcano Kleurlenzen | Rode Kleurlenzen

€ 15,99*

 • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
 • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal
Productnummer: ar-vo-578
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


Volcano Kleurlenzen | Rode Kleurlenzen

€ 15,99*

In het winkelmandje