• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

Green Vampire Kleurlenzen, lekker griezelig. Vampieren, afgezien van hun dorst naar bloed en hun lust voor moord, zijn fascinerende, sublieme wezens die eeuwenlang een griezelige fascinatie hebben uitgeoefend op veel mensen. Verander in een van deze wezens van de nacht - met de vampierlenzen in wit word je zelf een onsterfelijke bloedzuiger en voel je de bewondering en het respect van je medemensen waar je ook bent. De helder groene vampierlenzen hebben een rafelige, zwarte rand en hun stijve, groene uiterlijk laat niemand koud. De perfecte accessoire voor het aanstaande carnaval of het Halloween-feest, waardoor je outfit een absolute blikvanger is.

Green Vampire contactlenzen zijn geschikt voor:

lichte en donkere oogkleuren
bedek donkere oogkleuren volledig
vampier
Zombies, Undead
Monsters, demonen

Speciale kenmerken:

Aricona Green Vampire Colour-lenzen voor je griezeligste Halloween-kostuum ooit. Met deze speciale contactlenzen ben jij de ster van de volgende horror-gebeurtenis en ben je eng voor je medemensen. De prijs voor het origineelste full-body kostuum zal voor jou zijn, want met deze horrorfenzen ben jij de engste onder de ondoden van de nacht.
Aricona Halloween-contactlenzen zijn perfect om je vermomming compleet te maken met een Halloween-kostuum. Kleurenlenzen laten je je droomfiguur worden, garanderen de volle aandacht en zijn een eyecatcher bij elk evenement. Voor bloedzuigende nacht wezens zoals Vampire en Twighlight of Vampire Diaries fans, deze witte kleur lens is de perfecte accessoire voor een complete transformatie in een figuur uit het rijk van de doden
De hoogwaardige aricona-contactlenzen zorgen ook voor een bijzonder comfortabele pasvorm. De helderwitte vampierlenzen hebben een rafelige, zwarte rand en hun stijve, witte uiterlijk laat niemand koud. Een bleke bloedzuiger uit de diepte van het graf, levensecht met de White Vampire Halloween-lenzen.
100% zachte, kleurintensieve contactlenzen van hoge kwaliteit voor een sterke kleurverandering - voor donkere en lichte ogen. Ideaal voor carnaval, carnaval, Halloween of soortgelijke horror en enge evenementen. Effectief voor LARP-, anime- en mangafans die een levensecht kostuum waarderen

Product kenmerken:

  • Diameter / DIA-waarde: 14,20 mm
  • Straal van kromming / B.C: 8.60 °
  • Waterinhoud: 42%
  • Materiaal: polyhema
  • Materiaaleigenschap: zacht
  • Sterkte / diopter: 0.00
  • Bruikbare levensduur: 12 maanden

Levering:
2 stuks / 1 paar contactlenzen van 12 maanden zonder sterkte. Volledige aanvulling met alle belangrijke informatie met instructies voor het eerste gebruik en uitleg over het inbrengen van de lenzen. De ogen zijn een van de meest gevoelige organen van het lichaam. Daarom raden wij aan om vóór het eerste gebruik een compatibiliteitstest en een regelmatige oog- en contactlensinspectie door uw oogarts te laten uitvoeren. SchminkenGrime aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het verkeerd gebruiken en dragen van Kleurlenzen. Heb je twijfels raadpleeg altijd een Opticien of een oogarts indien je niet zeker weet of je de kleurlenzen kan dragen.

Specificaties
Inhoud: 2 stuks
Kleur: Groen
Soort Product: kleurlenzen 14mm

Green Vampire Kleurlenzen | Groene Kleurlenzen

€ 17,99*

Productnummer: ar-gv-424
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


Green Vampire Kleurlenzen | Groene Kleurlenzen

€ 17,99*

In het winkelmandje