• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
 • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

De kleurlenzen Steelblue Eye zijn prachtig ontworpen, ze hebben een donkerblauwe buitenrand en zijn helderder naar het midden gericht. De drie verschillende tinten blauw zijn een lust voor het oog en zorgen samen voor een unieke kleursamenstelling. Steelblue oogcontactlenzen zijn perfect voor speciale evenementen en mooie cosplay looks. De blauwe contactlenzen kun je perfect combineren met elke haarkleur en elke stijl van kleding. Blauwe contactlenzen hebben een bijzonder aantrekkelijk en fascinerend effect. Ze symboliseren passie, romantiek en optimisme.

Steelblue oogcontactlenzen zijn ideaal voor:

lichte en donkere oogkleuren
bedek ook zeer donkere ogen
angel kostuums
elfen
hetzelfde
Mermaids
Cosplay Show off
Sailor Moon Cosplay
Manga en anime helden
Schoolmeisjesoutfits

Speciale kenmerken:

Steelblue Eye, kleurrijke blauwe motieflenzen voor uw volgende cosplay- of kostuumthema-feest. Dankzij onze lenzen van 12 maanden kunt u uw favoriete model verschillende keren per jaar op verschillende evenementen dragen. Op festivals, oudejaarsfeestjes, mangabeurzen, Comic Con, Connichi, Anime Convention of culturele evenementen in Japan. Overal waar je komt met deze prachtige blauw gekleurde lenzen, zal een blauwe ster schijnen die alle aandacht zal oogsten. Crazy Aricona Fun Contactlenzen zijn perfect om je vermomming af te werken tot een full-body-kostuum, of het nu een magisch meisje is zoals Sailor Moon, komische held, anime-personage, schoolmeisje of manga-heldin. Kleurenlenzen laten je je droomfiguur worden, garanderen de volle aandacht en zijn een blikvanger op elk feest en in discotheken, evenals een indrukwekkend mode-accessoire om je nieuwe look te creëren De hoogwaardige aricona-contactlenzen zorgen ook voor een bijzonder comfortabele pasvorm en uw oogkleur kan naar wens individueel worden geïntensiveerd, gewijzigd of helderder gemaakt. Bij aricona vindt u voor elke gelegenheid een geschikte contactlens in de enorme selectie van verschillende patronen, vormen, kleuren en effecten. Hoogwaardige, gebruiksvriendelijke contactlenzen van hoge kwaliteit, het hele jaar door - Geschikt voor donkere en lichte ogen, maar ook volledig in bruine en zwarte oogkleuren. Ideaal voor carnaval, carnaval, Halloween, themafeesten en verkleedpartijen. Effectief voor LARP-, anime- en mangafans die een levensecht kostuum waarderen

Product kenmerken:

 • Diameter / DIA-waarde: 14,20 mm
 • Straal van kromming / B.C: 8.60 °
 • Waterinhoud: 42%
 • Materiaal: polyhema
 • Materiaaleigenschap: zacht
 • Sterkte / diopter: 0.00
 • Bruikbare levensduur: 12 maanden

Levering:
2 stuks / 1 paar contactlenzen van 12 maanden zonder sterkte. Volledige aanvulling met alle belangrijke informatie met instructies voor het eerste gebruik en uitleg over het inbrengen van de lenzen. De ogen zijn een van de meest gevoelige organen van het lichaam. Daarom raden wij aan om vóór het eerste gebruik een compatibiliteitstest en een regelmatige oog- en contactlensinspectie door uw oogarts te laten uitvoeren. SchminkenGrime aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het verkeerd gebruiken en dragen van Kleurlenzen. Heb je twijfels raadpleeg altijd een Opticien of een oogarts indien je niet zeker weet of je de kleurlenzen kan dragen.

Specificaties
Inhoud: 2 stuks
Kleur: Blauw
Soort Product: kleurlenzen 14mm

Steel Blue Kleurlenzen | Blauwe Kleurlenzen

€ 17,99*

 • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
 • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal
Productnummer: ar-sb-706
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


Steel Blue Kleurlenzen | Blauwe Kleurlenzen

€ 17,99*

In het winkelmandje