• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
 • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

Ogen als een weerwolf, Weerwolven zijn legendes en mythen die kunnen veranderen in een wolf. In sommige verhalen zijn weerwolven wezens die een overeenkomst met de duivel hebben gesloten. Als onheilspellende en lugubere weerwolven worden beschreven, die veranderen in een nachtelijk roofdier bij volle maan. Op Halloween of op de Dag van de Doden kun je jezelf effectief transformeren in een van deze mythische beesten met de geelzwarte jaarlijkse lenzen.

Mythisch en roofzuchtig. Met de kleurrijke Halloween-contactlenzen in felgele en zwarte rand creëer je een effectieve soortverandering en ontmenselijking van je uiterlijk. Gebruik de buitengewone leuke contactlenzen en verwonder je over de reacties van je familie, vrienden en kennissen. Waar u ook naartoe gaat met de gele weerwolf-contactlenzen, u zult altijd op uw hoede zijn. Immers, wie kan zich met zo'n opwindend full body-kostuum voltrekken dat perfect is afgestemd op het kleinste detail.

Weerwolf-contactlenzen zijn met name geschikt voor:

lichte en donkere oogkleuren
Bedek zelfs hele donkere oogkleuren volledig
weerwolf
monster
slechte heks
Orcs
Beasts
cosplays:
Remus van Harry Potter
Lycans
Teen Wolf Costume
Twilight weerwolf karakter
LARP, Liverpool-spellen

Speciale kenmerken:
Aricona-kleurlenzen voor uw horror Halloween-kostuum. Met dit effect van deze contactlenzen transformeer je jezelf in een griezelig schepsel van de onderwereld. Voor weerwolf kostuums of een monster kostuum, de zwarte en gele kleur contactlenzen zijn ideaal. De Halloween-contactlenzen zijn door hun motief voor slechte heksenkostuums een perfect enge accessoire. Wil je jezelf veranderen in een demon of een orc? Met deze kleurrijke eyelens zult u op indrukwekkende wijze slagen. Deze coole contactlenzen maken je een levensecht figuur op de Dag van de Doden, als een horrorfilm. Kleuren contactlenzen laten je je droomfiguur worden, garanderen de volle aandacht en zijn een eyecatcher bij elk evenement. Eindig met de zwarte horrorfilms je carnavalskostuum. In een Lycan Cosplay bewijzen Twilight Werewolf & Teen Wolf Costume of een representatie van Remus van Harry Potter de zwarte contactlenzen, omdat ze je favoriete personage erg levensecht doen lijken.

Product kenmerken:

 • Diameter / DIA-waarde: 14,20 mm
 • Straal van kromming / B.C: 8.60 °
 • Waterinhoud: 42%
 • Materiaal: polyhema
 • Materiaaleigenschap: zacht
 • Sterkte / diopter: 0.00
 • Bruikbare levensduur: 12 maanden

Levering:
2 stuks / 1 paar contactlenzen van 12 maanden zonder sterkte. Volledige aanvulling met alle belangrijke informatie met instructies voor het eerste gebruik en uitleg over het inbrengen van de lenzen. De ogen zijn een van de meest gevoelige organen van het lichaam. Daarom raden wij aan om vóór het eerste gebruik een compatibiliteitstest en een regelmatige oog- en contactlensinspectie door uw oogarts te laten uitvoeren. SchminkenGrime aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het verkeerd gebruiken en dragen van Kleurlenzen. Heb je twijfels raadpleeg altijd een Opticien of een oogarts indien je niet zeker weet of je de kleurlenzen kan dragen.

Specificaties
Inhoud: 2 stuks
Kleur: Geel
Soort Product: kleurlenzen 14mm

Weerwolf Kleurlenzen | Gele Kleurlenzen

€ 17,99*

 • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
 • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal
Productnummer: ar-gl-316
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


Weerwolf Kleurlenzen | Gele Kleurlenzen

€ 17,99*

In het winkelmandje