• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
 • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

Hunter ofwel Mad Hatter Kleurlenzen geweldige intensiteit. Op de dag van de doden wordt eng mooi gevierd, dus de bijpassende Halloween-contactlenzen mogen niet ontbreken. Zwarte, groene contactlenzen lijken mysterieus, griezelig en ongenaakbaar. Spookachtige contactlenzen zijn het ultieme kostuumaccessoire voor je Halloween-kostuum en perfectioneren je horror-make-up. Gekleurde contactlenzen zonder notenbalken transformeren u in een compleet ander wezen. Wees wie je ook wilt zijn, kleurrijke contactlenzen maken het mogelijk voor jou.

Hunter contactlenzen zijn geschikt voor:

lichte en donkere oogkleuren
Monster kostuum
Heks kostuum
Tovenaar kostuum

Speciale kenmerken:

Aricona Hunter contactlenzen zonder contact dompelen je ogen onder in een betoverende Groen/Gele kleur. De Halloween-contactlenzen hebben een zwarte opvallende rand die het effect van de verleidelijke verbetert. Gekleurde contactlenzen zonder intensiteit in intens groen zijn ideaal voor een monsterkostuum. Kleurenlenzen laten je je droomfiguur worden, garanderen de volle aandacht en zijn een blikvanger bij elk evenement. Een Halloween-kostuum zonder kleurrijke contactlenzen is ondenkbaar. Voor een heksenkostuum zijn deze groene horror contactlenzen de perfecte kostuumaccessoires voor de perfecte transformatie in een spookachtig nachtfiguur. Intense groene contactlenzen maken je cosplay kostuum compleet tot een succesvol full-body kostuum. Griezelige groene ogen als een monster? Met deze groene jaarlenzen wint je horror-kostuum het speciale levensechte effect. Wees wie je wilt zijn, gekleurde contactlenzen maken het mogelijk en je verbeelding kent geen grenzen. Gekleurde lenzen per jaar vullen de Halloween-make-up effectief aan en maken de Halloween-make-up perfect. Zachte contactlenzen van hoge kwaliteit voor een sterke kleurverandering van uw oogkleur. De kleurenlenzen zijn geschikt voor donkere en lichte ogen. Door hun hoge watergehalte voelen de horrorlenzen zeer comfortabel aan en zijn ze nauwelijks zichtbaar op de ogen. Ideaal voor carnavalskostuums, carnavalskostuum, een hoedenkostuum op een themafeest of een kostuum met groene draak. Effectief voor Larp-fans die een levensecht kostuum waarderen.

Product kenmerken:

 • Diameter / DIA-waarde: 14,20 mm
 • Straal van kromming / B.C: 8.60 °
 • Waterinhoud: 42%
 • Materiaal: polyhema
 • Materiaaleigenschap: zacht
 • Sterkte / diopter: 0.00
 • Bruikbare levensduur: 12 maanden

Levering:
2 stuks / 1 paar contactlenzen van 12 maanden zonder sterkte. Volledige aanvulling met alle belangrijke informatie met instructies voor het eerste gebruik en uitleg over het inbrengen van de lenzen. De ogen zijn een van de meest gevoelige organen van het lichaam. Daarom raden wij aan om vóór het eerste gebruik een compatibiliteitstest en een regelmatige oog- en contactlensinspectie door uw oogarts te laten uitvoeren. SchminkenGrime aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het verkeerd gebruiken en dragen van Kleurlenzen. Heb je twijfels raadpleeg altijd een Opticien of een oogarts indien je niet zeker weet of je de kleurlenzen kan dragen.

Specificaties
Inhoud: 2 stuks
Kleur: Groen
Soort Product: kleurlenzen 14mm

Hunter/Mad Hatter Kleurlenzen | Groene Kleurlenzen

€ 17,99*

 • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
 • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal
Productnummer: ar-hu-736
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


Hunter/Mad Hatter Kleurlenzen | Groene Kleurlenzen

€ 17,99*

In het winkelmandje