• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
 • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

Green Blood Fiber Kleurlenzen, Groene contactlenzen voor geweldige monsterogen

Gloeiend groen, je blik brandt door de kleurlenzen en je trek trekt iedereen aan. Als een hoogtepunt voor het Halloween-kostuum of voor het themafeest zijn de zachte en zetmeelvrije Green Blood Fibre-contactlenzen optimaal. De groene linzen met een lichte donkere rand zijn ideaal voor de transformatie tot een goochelaar en zijn zeer comfortabel om te dragen dankzij hun hoogwaardige verwerking in de ogen. Geen enkel ander accessoire transformeert een persoon zo snel en effectief in een compleet ander wezen, zoals kleurrijke grappige lenzen. Probeer het en u zult merken dat u deze briljante kostuumaccessoires in de toekomst niet meer wilt missen. Funlinsen horen bij het bijpassende Halloween-masker, Halloween-make-up en andere Halloween-items bij de basisuitrusting voor een succesvolle enge viering op de dag van de doden.

Green Blood Fiber contactlenzen zijn met name geschikt voor:

lichte en donkere ogen
bedek ook zeer donkere oogkleuren
Halloween make-up
enge halloween-oog make-up
Hulk kostuum
Wizard kostuum
monster
heks kostuum
Demon kostuum
goochelaar
LARP, Liverpool-spellen
Speciale kenmerken:

Aricona gekleurde contactlenzen zonder kracht voor je horror Halloween Hulk kostuum. Verander in een monster van de nacht met deze kleurrijke contactlenzen. De Halloween-contactlenzen vervolmaken je heks-kostuum en een monster-vermomming is de horror-lenzen voor een echte shocker. Groene contactlenzen met geprononceerde aders vergroten optisch uw pupillen. Het griezelige effect van de kleurenlenzen is dus enorm verbeterd. Gaan in de rol van een gevaarlijke demon en shock je vrienden met een geweldig enge Halloween-kostuum. Deze horror contactlenzen zijn de perfecte kostuumaccessoires voor de perfecte transformatie naar een ander wezen. Met deze monstergekleurde lenzen ben je er zeker van dat je de aandacht trekt van je medemensen op elk Halloween-feest. Vanwege het hoge watergehalte van de kleuren contactlenzen, voelen de lenzen zeer comfortabel aan en zijn ze nauwelijks zichtbaar op de ogen. Bij aricona vindt u voor elke gelegenheid een geschikte contactlens in de enorme selectie van meer dan driehonderd verschillende patronen, vormen, kleuren en effecten. Laat u verrassen door onze verscheidenheid aan contactlenzen en kies uw persoonlijke favoriete model. zachte contactlenzen van zeer hoge kwaliteit. Voor donkere en lichte ogen, bedek ook bruine en zwarte oogkleuren. Onze 12-maandelijkse lenzen kunnen meerdere keren per jaar worden gedragen op verschillende evenementen. Voor carnaval, carnaval kostuum en kostuum themafeestjes. Effectief voor LARP-fans die waarde hechten aan een levensecht kostuum. Aricona - uw merk voor gekleurde contactlenzen

Product kenmerken:

 • Diameter / DIA-waarde: 14,20 mm
 • Straal van kromming / B.C: 8.60 °
 • Waterinhoud: 42%
 • Materiaal: polyhema
 • Materiaaleigenschap: zacht
 • Sterkte / diopter: 0.00
 • Bruikbare levensduur: 12 maanden

Levering:
2 stuks / 1 paar contactlenzen van 12 maanden zonder sterkte. Volledige aanvulling met alle belangrijke informatie met instructies voor het eerste gebruik en uitleg over het inbrengen van de lenzen. De ogen zijn een van de meest gevoelige organen van het lichaam. Daarom raden wij aan om vóór het eerste gebruik een compatibiliteitstest en een regelmatige oog- en contactlensinspectie door uw oogarts te laten uitvoeren. SchminkenGrime aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het verkeerd gebruiken en dragen van Kleurlenzen. Heb je twijfels raadpleeg altijd een Opticien of een oogarts indien je niet zeker weet of je de kleurlenzen kan dragen.

Specificaties
Inhoud: 2 stuks
Kleur: Groen
Soort Product: kleurlenzen 14mm

Green Blood Fiber Kleurlenzen | Groene Kleurlenzen

€ 15,99*

 • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
 • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal
Productnummer: ar-gb-630
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


Green Blood Fiber Kleurlenzen | Groene Kleurlenzen

€ 15,99*

In het winkelmandje