• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

VermillionFX Pus (50ml) is een geweldig realistische pus om ontstoken wonden mee te maken.

Gebruik: Deze super realistische pus heeft heeft een perfect nagemaakte kleur en textuur. Hij is te gebruiken voor het maken van een open etterende wond maar ook als puist of blaarvulling. Het laat zich heel goed mengen met het bloed van Vermillion FX. De pus is te gebruiken op de huid, protheses en kleding en is afwasbaar en uitwasbaar (wel goed de instructies volgen)
Voor het verwijderen was je de huid met water en zeep en herhaalt dit indien nodig totdat het residu uit de huid is verwijderd. Om uit stof te verwijderen, in koud water leggen en daarna uitspoelen met koud water.Daarna in de wasmachine wassen. Bij gevoelige stoffen is het beter om een veilige vlekverwijderaar te gebruiken.
Waarschuwing voor de bloedproducten van Vermillion: Het bloed is uitgebreid getest, maar het advies is om het eerst op een klein stukje stof te testen. Gebruiker aanvaardt alle aansprakelijkheid.

Tip: Van Vermillion hebben wij de Pus, Sinewy Bloodgel, Dry Fresh Bloodpaste, Scab paste, Clot paste en de blistergel. Kijk dus ook eens bij de andere top producten van Vermillion voordat je een keuze maakt
De producten van Vermillion zijn allemaal gecontroleerd door een medisch centrum op hun realistische uitstraling.

 

Specificaties
Inhoud: 50ml
Kleur: Wit
Soort Product: Special Effects Makeup

VermillionFX Pus (50ml)

€ 12,95*

Productnummer: VFX-pus
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


VermillionFX Pus (50ml)

€ 12,95*

In het winkelmandje