• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL

Airbrush Stencils

De TattooPro Stencils zijn Airbrush schminksjablonenvoor het maken van realistisch uitziende tijdelijke tattoo's.  Het werken met Airbrush Schminksjablonen maakt je werk makkelijker en sneller. Zo heb je in een handomdraai een prachtig pateroon of plaatje op een gezicht op lichaam geairbrushed. In combinatie met ProAiir Hybrid of ProAiir Ink krijg je een waanzinnig en watervast resultaat.

ProAiir Stencileyes (profiles)
Om kindergezichtjes snel en mooi te schminken maak je makkelijk gebruik van de StencilEyes van ProAiir. Deze leuke stencils worden gebruikt met ProAiir Hybrid (als de kindjes nog willen zwemmen met schmink op het gezicht) of met Senjo-Color waterbasis of Ben Nye waterbasis. De ontwerpen zijn speciaal ontwikkeld voor kindergezichtjes en zijn leuk om te gebruiken.

De airbrush sjablonen en airbrush stencils zijn perfect gesneden tot in het kleinste detail. De meesten zijn bestendig tegen oplosmiddelen. En bij airbrush stencils en  airbrush sjablonen kunnen makkelijk om onregelmatig gevormde ondergronden worden gebogen. Bij sommige airbrush sjablonen en airbrush stencils heb je zowel een positief als een negatief.