• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

VermillionFX Dry Fresh Blood Paste (50ml) laat vers opgedroogd bloed zien dat nog enigzins glimt. Het is zeer realistisch voor bloed dat net is opgedroogd. Iets donkerder dan vers bloed, maar lichter dan het Scab bloed van Vermillion

Gebruik: Smeer het dun op de huid om het idee te wekken dat het net opgedroogd bloed is of gebruik het als een wondvuller voor een geweldige structuur. Het is een mooie pasta. Deze pasta is te gebruiken op de huid, protheses en kleding en is afwasbaar en uitwasbaar (wel goed de instructies volgen)
Voor het verwijderen was je de huid met water en zeep en herhaalt dit indien nodig totdat het residu uit de huid is verwijderd. Om uit stof te verwijderen, in koud water leggen en daarna uitspoelen met koud water.Daarna in de wasmachine wassen. Bij gevoelige stoffen is het beter om een veilige vlekverwijderaar te gebruiken.
Waarschuwing voor de bloedproducten van Vermillion: Het bloed is uitgebreid getest, maar het advies is om het eerst op een klein stukje stof te testen. Gebruiker aanvaardt alle aansprakelijkheid.

Tip: Van Vermillion hebben wij de Pus, Sinewy Bloodgel, Dry Fresh Bloodpaste, Scab paste, Clot paste en de blistergel. Kijk dus ook eens bij de andere top producten van Vermillion voordat je een keuze maakt
De producten van Vermillion zijn allemaal gecontroleerd door een medisch centrum op hun realistische uitstraling.

 

Specificaties
Inhoud: 50ml
Kleur: Rood
Soort Product: Nepbloed

VermillionFX Dry Fresh Blood Paste (50ml)

€ 12,95*

Productnummer: VFX-FDBP
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


VermillionFX Dry Fresh Blood Paste (50ml)

€ 12,95*

In het winkelmandje