Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden - Gratis verzending v.a. € 45,-

073 - 88 88 135

Effekt Studion Texture RollersEffekt Studion Texture Rollers

Effekt Studion Texture rollers mogen niet ontbreken als je protheses maakt. Deze zeer populaire Texture Rollers die wereldwijd door professionele make-up fx-beeldhouwers worden gebruikt voor het snel en eenvoudig maken van huidtexturen in klei zijn geweldig en eenvoudig in het gebruik.

Je bespaart enorm veel tijd met de texture rollers door algemene poriën met de rollers te maken. Daarna kun je op de traditionele manier meer lagen textuur  toevoegen aan je werk als je dat wilt. Of je kunt de rollers gebruiken om je huidstructuur te perfectioneren als je eerst op de traditionele manier je structuur hebt aangebracht en je net dat kleine beetje extra structuur wilt toevoegen.

Toon filters

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

De rollers voor het maken van Huidstructuren in je klei voor je protheses. Deze zeer populaire Texture Rollers die wereldwijd door professionele make-up fx-beeldhouwers worden gebruikt voor het snel en eenvoudig maken van huidtexturen in klei zijn geweldig en eenvoudig in het gebruik. We hebben 8 wielen met verschillende structuren in ons assortiment. Afhankelijk van wat voor klei je gebruikt, zullen de resultaten variëren in aan je werk. Hoe harder de klei, hoe minder impact de textuurwielen zullen hebben. Voor poriewielen betekent dit dat de grotere poriewielen kleinere poriën zullen creëren op hardere klei dan op een zachtere klei. Geweldige effecten met deze huidstructuur rollers!