Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden - Gratis verzending v.a. € 45,-

073 - 88 88 135

Bloed31 oktober barst het Halloween feest weer los in Nederland. Overal zijn Halloween, griezel en horror feesten, er worden spooktochten en horrortochten georganiseerd Wil je iemand laten schrikken met nepbloed? Dan zit je hier goed. We hebben een groot assortiment nepbloed en hier vind je ze allemaal bij elkaar. Hier vind je Levensecht nep bloed, bloed pasta, bloedcapsules en filmbloed 

En wat is de Halloween zonder Nep Bloed?
Wij bieden een breed assortiment aan nep bloed producten om je Halloween outfit helemaal af te maken. Of je nu op pad gaat als vampier, monster, zombie, duivel of een bekende griezel uit films, nep bloed hoort erbij.

Wij bieden een breedt assortiment nep bloed producten van Mehron, Ben Nye, VermillionFX, Mouldlife, Superstar en Maekup for Film and Television.

In het assortiment hebben we onder andere

  • Licht en donker nepbloed
  • Dun en Dik nepbloed
  • Nep Bloed dat opdroogt
  • Nep Bloed speciaal voor in de mond,
  • Dikke Bloed Gel en Scab Blood 
Toon filters

Artikelen 1 tot 48 van 82 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 82 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Nep bloed

Wanneer je op zoek bent naar Nepbloed dan ben je bij SchminkenGrime.nl aan het juiste adres. In ons grote assortiment vind je alle soorten nep bloed van Mehron, Ben Nye, Mouldlife, VermillionFX, Maekup for Film and Television en Superstar. Er is licht nep bloed, donker nep bloed, dik bloed, dun bloed, bloed dat opdroogt, bloed speciaal voor in de mond en bloed pasta.

Lichtrood en donkerrood nepbloed?

Bloed dat uit een verse wond loopt heeft een andere kleur dan bloed van een oudere wond. Wil je met nieuwe (nep)wonden naar een feestje, neem dan eens een kijkje bij het “lichte nepbloed” op onze website. Wil je een oudere wond maken, een zombie of griezel voorzien van bloed dan kun je beter kijken naar “donker nepbloed”.  Door een goede kwaliteit kunst bloed te kiezen voor je creatie ziet het er extra realistisch uit en laat je gemakkelijk iemand schrikken tijdens de Halloween.

Dun of dik nepbloed?

Buiten het bloed in het licht of donker kun je ook nog kiezen in hoe dik of dun je nep bloed moet zijn. Wanneer je een wond maakt op de huid met bijvoorbeeld wax, latex, silicone of gelatine en hier alleen dun bloed aan toe zou voegen dan loopt het bloed uit de wond en dat neemt wat van het realisme van je verwondingen weg. Daarom adviseren we altijd een “dik nep bloed” in de basis van de wond te doen. Dit blijft fijn op zijn plek zitten en daardoor heb je nooit een bloedloze nepwond. “Dun nepbloed” is perfect te gebruiken voor het bloed dat uit een wond moet lopen of om je kostuum mee te voorzien van bloed.

Drogend nepbloed?

Het kan heel handig zijn om een bloed te kiezen dat opdroogt op de huid. Het grote voordeel hiervan is dat het gegarandeerd heel de avond mooi op de huid blijft zitten. Vermillion FX heeft een aantal verschillende soorten kunstbloed die opdrogen. Met dit bloed moet je wel opletten dat je heet niet rond de ogen of in en rond de mond gebruikt.

Nepbloed voor in de mond?

Er zijn nep bloed capsules verkrijgbaar in onze winkel van Mehron, Ben Nye en Superstar. Super handig om nep bloed mee uit de mond te laten komen. De Capsules van Superstar zijn voor gevuld met bloedpoeder. Dit wordt, wanneer het in aanraking komt met je speeksel, kunst bloed. Bij Mehron en Ben Nye zijn de capsules leeg om zelf te vullen met Stage Blood dat veilig in de mond te gebruiken is. Maar ook Mouldlife, Vermillion FX en Maekup for Film and Television hebben een aantal prachtige soorten nep bloed voor in de mond beschikbaar.

Kom geen nep bloed tekort

Nepbloed is essentieel tijdens de Halloween. Zorg dat je niet mis pakt. Want wat is een Dracula, vampier, monster, zombie heks of bekend horror karakter zonder bloed? Bij SchminkenGrime.nl vind je niet alleen al je nep bloed maar ook alle andere producten om je Halloween makeup compleet te maken. Van kleurlenzen tot kant en klare protheses. Alles onder een dak.