• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

VermillionFX Blistergel (50ml) is een geweldig realistische gel om blaren mee te maken.

Gebruik: Deze plakkerige gel die goed hecht op de huid, heeft direct de juiste kleur en kunt je sealen met een matte sealer. De gel droogt een klein beetje aan de lucht, waardoor er een soort vlies of dunne huid ontstaat die mat is. Je kunt deze blarengel ook gebruiken voor het opvullen van blaren of wonden. De blarengel is te gebruiken op de huid, protheses en kleding en is afwasbaar en uitwasbaar (wel goed de instructies volgen)
Voor het verwijderen was je de huid met water en zeep en herhaalt dit indien nodig totdat het residu uit de huid is verwijderd. Om uit stof te verwijderen, in koud water leggen en daarna uitspoelen met koud water.Daarna in de wasmachine wassen. Bij gevoelige stoffen is het beter om een veilige vlekverwijderaar te gebruiken.
Waarschuwing voor de bloedproducten van Vermillion: Het bloed is uitgebreid getest, maar het advies is om het eerst op een klein stukje stof te testen. Gebruiker aanvaardt alle aansprakelijkheid.

Tip: Van Vermillion hebben wij de Pus, Sinewy Bloodgel, Dry Fresh Bloodpaste, Scab paste, Clot paste en de blistergel. Kijk dus ook eens bij de andere top producten van Vermillion voordat je een keuze maakt
De producten van Vermillion zijn allemaal gecontroleerd door een medisch centrum op hun realistische uitstraling

 

Specificaties
Inhoud: 50ml
Kleur: Oranje
Soort Product: Special Effects Makeup

VermillionFX Blistergel (50ml) | Blarengel

€ 12,95*

Productnummer: VFX-blistergel
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


VermillionFX Blistergel (50ml) | Blarengel

€ 12,95*

In het winkelmandje