• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

Tinthix 100gram
Voeg TinThix vloeibaar verdikkingsmiddel toe om een ​​romige, thixotrope consistentie te creëren voor toepassingen met een kwast. Voeg tot 5% TinThix van het totale gemengde gewicht van de siliconenmix toe. Experimenteer om te bepalen wat het beste bedrag is dat je voor je toepassing kunt toevoegen.

OPMERKINGEN: Meng eerst deel A en deel B en voeg dan TinThix toe. Lees voor meer informatie het etiket dat bij het gebruikte siliconenproduct hoort.

Een paar druppels Tin Thix in een geven een mooie consistentie van de gezichtshuid. Experimenteer om je gewenste niveaus te bepalen. Hoewel dit product is ontworpen voor gebruik met tin / condensatie-uithardingssystemen, werkt het ook zeer goed in sommige platina / add-uithardingssystemen, waaronder de PlatSil Gel 10 en 25.

LET OP: dit betekent niet dat het zal werken in ALLE platina-systemen en je moet zelf een test doen. Het voordeel is dat de TinThix krachtiger is dan de Plat Thix dat je meer nodig hebt om een verdikkend effect te krijgen.

Uiteindelijk raden we het gebruik van dit product voor platina-systemen af, maar het wordt wel gebruikt door populaire mallenmakers.

Lees altijd het etiket voor gebruik.

Specificaties
Inhoud: 100gr
Soort Product: Silicone

Tinthix 100 gram | Silicone verdikker

€ 17,25*

  • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
  • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal
Productnummer: ML-M30399
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


Tinthix 100 gram | Silicone verdikker

€ 17,25*

In het winkelmandje