• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

Special Effects Guide of Real Human Wounds and Injuries is geen "how to" boek, maar een zeer mooi en verfijnd naslag werk om eventuele wonden en verwondingen na te slaan. Let op de inhoud kan als schokkend worden ervaren en we raden af het in bijzijn van kinderen te bekijken of te lezen. De wonden en verwondingen in dit boek zijn echt!

Beschrijving van het boek: 

Dit boek is echt uniek in de Special Effects Industry. Ben je het beu om door alle internetrommel online te scrollen en te zoeken naar referentiefoto's voor je speciale make-upeffecten? Dit boek behandelt alles, van snijwonden en schaafwonden tot hechtingen en huidzweren. Nu kun je door honderden hoge resolutie kleurenfoto's bladeren en precies de referentiefoto vinden die je nodig hebt.

De index is makkelijk te lezen en te volgen om zo snel bij de juiste wond uit te komen die je zoekt. Elk hoofdstuk wordt geleverd met een beschrijving van wat je ziet en hoe je dat op je make-up kunt toepassen. De wonden en foto’s worden op een gemakkelijk te volgen manier uitgelegd en wijzen op de belangrijke elementen van elke sectie, zodat je de wond of verwonding kan namaken.

Dit is geen 'hoe maak ik deze wond' make-upboek met speciale effecten, het is een naslaggids voor echte verwondingen, wonden en huidaandoeningen om je te helpen bij het verkrijgen van eersteklas make-up met speciale effecten.

Dit boek is speciaal ontworpen voor special effects makeup artiesten, dus je hoeft geen honderden euro’s meer uit te geven aan medische boeken. Elke wond/huidaandoening staat in dit boek. Deze gids is een geweldige aanvulling op je kit of voor in je studio voor een snelle referentie wanneer tijd van essentieel belang is.

Tip: Zorg ervoor dat je dit boek niet open en bloot laat liggen dit in verband met schokkende inhoud voor kinderen en mensen met niet zo een sterke maag.

Specificaties
Inhoud: -
Soort Product: Special Effects Makeup

Special Effects Guide of Real Human Wounds and Injuries

€ 52,95*

  • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
  • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal
Productnummer: SFX-RWI-boek
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


Special Effects Guide of Real Human Wounds and Injuries

€ 52,95*

In het winkelmandje