• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie
Polytek PlatSil Gel-10 | Silicone (1kg) is de Prothese Silicone die wordt gebruikt door 's werelds top Special Effects Makeup Artiesten. Het is gebruikt op de recente en oscar sets van genomineerde films en heeft daar veel succes mee gehaald zoals te zien is in films als The Iron Lady, Harry potter, Lord of the Rings, en Benjamin Button , Pans Labrinth, en ga zo maar door. Het levert de meest vleesachtige en realistische resultaten in tegenstelling tot alle andere siliconen producten.

Het is snel en makkelijk te gebruiken en de PlatSil® Gel-10 heeft een neutraal doorschijnende kleur. Wanneer het gemengd wordt met mouldlife Silicone Pigmenten of de Key-Pigments van Neills Materials heeft het een echte huidskleur en het beweegt het als een echte huid, opengescheurde wonden, wangen en nog veel meer.

Platsil Gel 10 is een relatief goedkoop product dat de meest verbazingwekkende make-up resultaten tot stand brengt. Je maakt de protheses natuurlijk zelf maar de geweldige werkbaarheid van deze silicone helpt je daarbij enorm.

Het Gebruik van Platsil Gel 10
1 deel A staat tot 1 deel B (zowel in gewicht als volume) platinum-cured silicone product met een werktijd van 6 minuten en na 30 minuten kan het uit de mal.

PlatSil Gel10 heeft standaard een Shore A10 hardheid, hier bedoelen we een redelijke stevigheid mee. Wil je de silicone prothese zachter hebben dan moet je niet vergeten om deadener toe te voegen. Zo maak je de silicone zachter en nog natuurlijker als je het aanraakt of als het op bewegende delen van het lichaam wordt aangebracht.

Gebruik PlatSil Gel10 om je silicone protheses of mallen mee te maken. Let wel op dat als je meer deadener toevoegt de droogtijd van de silicone vergroot wordt. Je kan tot wel 300% deadener toevoegen. 

Toeviegingen voor PlatSil Gel10
Gebruik PlatSil Gels als malsilicone of om protheses te maken. We bieden een scala aan toevoegingen die het je gemakkelijker kunnen maken om de Platsil Gel te verwerken voor jou specifieke toepassing. Deze producten die onafhankelijk of in combinatie kunnen worden gebruikt: 
FX Kenmerken van Platsil Gel 10 
  • Zachte, doorschijnende siliconenrubbers 
  • Voeg "Deadener" toe om ultrarealistische prothetische apparaten te maken 
  • Snelle droogtijd. Ontmalbaar na 30-60 minutren
  • Werktijd 6 minuten

 Let op de foto is een grotere verpakking. De verpakking kan afwijken van de foto.

Tip: Mouldlife heeft een enorm assortiment met professionele FX producten. Kijk in ons assortment wat Mouldlife nog meer bied op gebied van special 

Specificaties
Inhoud: 1kg
Kleur: Transparant
Soort Product: Silicone

Polytek PlatSil Gel-10 | Silicone (1kg)

€ 59,95*

  • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
  • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal
Productnummer: ML-PS-10

Platsil Producten

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


Polytek PlatSil Gel-10 | Silicone (1kg)

€ 59,95*

In het winkelmandje