• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

Schmink Oefenbord 6 kindergezichten, Formaat A2
Wanneer je wil oefenen met schminken is het makkelijk wanneer je hiervoor een oefenhoofd of deze schmink oefenborden in huis hebt. Gewoon omdat niet altijd iemand model voor je kan zitten en veel oefenen belangrijk is om steeds beter te worden in het schminken. Deze Oefenborden zijn gemaakt door Sally-Ann Lynch. Een gerespecteerd schminker en docent. Op dit oefenbord staan 6 kindergezichten. Het bord is 42 x 59,4 cm groot (A2).

Dit formaat oefenbord is ook perfect voor de schminkers onder ons die cursussen geven. Door de afmetingen van dit bord kun je het perfect als demonstratiebord gebruiken. 

Een kant van deze oefenborden zijn ruw waardoor je er heel makkelijk op kun schminken. De print is gemaakt op de achterkant, waardoor hij niet beschadigt als de schmink weer verwijderd wordt, op het bord staat aangegeven welke kant je moet gebruiken om op te schminken. Wanneer je de schmink weer van het board wil verwijderen kun je dit eenvoudig doen met water en afwasmiddel. Mochten er wat sterke pigmenten achterblijven op het board dan kun je een mild schurend reinigingsmiddel gebruiken of wat tandpasta.

Buiten het oefenen op de schmink oefenborden kun je deze natuurlijk ook gebruiken om tijdens opdrachten je designs te presenteren. 

 

Specificaties
Inhoud: A2 - 42 x 59,4cm
Kleur: Transparant
Soort Product: Oefenmateriaal

Schmink Oefenbord 6 kindergezichten, Formaat A2 (Portrait)

€ 39,95*

  • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
  • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal
Productnummer: SAL-A2-020
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


Schmink Oefenbord 6 kindergezichten, Formaat A2 (Portrait)

€ 39,95*

In het winkelmandje