• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

Schmink Oefenbord Almighty Rob, Formaat A4 - Oefenhoofd voor Schminken
Wil je graag oefenen met schminken? Dan is het handig om een oefenhoofd of schmink oefenbord in huis te hebben. Niet altijd kun je namelijk iemand als model hebben, en regelmatig oefenen is essentieel om je schminkvaardigheden te verbeteren. Ons schmink oefenbord, ontworpen door de gerespecteerde schminker en docent Sally-Ann Lynch, is hier perfect voor. Dit bord is voorzien van het gezicht van een kind en heeft het formaat van 21 x 29,7 cm (A4).

Het verwijderen van de schmink van het bord is eenvoudig met water en afwasmiddel. Mocht er nog wat hardnekkige pigment achterblijven, dan kun je een mild schurend reinigingsmiddel of tandpasta gebruiken.

Naast oefenen kun je dit schmink oefenbord ook gebruiken om je ontwerpen te presenteren tijdens opdrachten. Het bord bevat een ingekleurd persoon, waardoor je de kleuren voor deze huidstint nauwkeurig kunt bepalen. Het is ook erg leuk om te zien hoe je ontwerp er op de huid uitziet wanneer je het als presentatie gebruikt.

Bestel nu het Schmink Oefenbord Milo, Formaat A4 en verbeter je schminkvaardigheden op een professionele en praktische manier!"

Specificaties
Inhoud: A4 - 21 X 29,7cm
Kleur: Transparant
Merk: Sally-Ann Lynch
Soort Product: Oefenmateriaal

Schmink Oefenbord Almighty Rob, Formaat A4

€ 21,95*

  • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
  • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal
Productnummer: SAL-RobA4
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


Schmink Oefenbord Almighty Rob, Formaat A4

€ 21,95*

In het winkelmandje