• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 45,- binnen NL
Productinformatie

Platsil 71&73 x Accelerator | Accelerator 100gr

PlatSil® 71/73 Part X Accelerator versnelt de giet- en vormlostijd van PlatSil®-producten. De toevoeging van 1% deel X aan het totale gemengde gewicht verlaagt de giettijd tot ~ 1/3 van de normale giettijd. De toevoeging van 2% verlaagt de normale giettijd tot ~ 1/4. De toevoeging van 3% verlaagt de normale giettijd tot ~ 1/6. De vormlostijd wordt ook verkort. Experimenteer op kleine schaal voordat u een grotere mix maakt. OPMERKINGEN: Voeg onderdeel X toe aan onderdeel B voordat u het mengt met onderdeel A. Lees voor meer informatie het technische bulletin dat bij uw product hoort.

Let op de verpakking op de foto is een grote verpakking. Lees altijd het etiket.

Specificaties
Inhoud: 100gr
Soort Product: Silicone

Platsil 71&73 x Accelerator | Accelerator 100gr

€ 69,80*

  • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 45,- binnen NL
  • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal
Productnummer: ML-M30462
FBFX Gelatine Blender 30ml

€ 1,95*

FBFX Flocking Skin, 20gr

€ 5,95*

FBFX Flocking Chocolate, 20gr

€ 5,95*

FBFX Flocking Dark Gold, 20gr

€ 5,95*

FBFX Gelatine 300 Bloom. 200gram

€ 9,95*

FBFX Flocking Ghost, 20gr (creme)

€ 5,95*

FBFX Flocking Mauve, 20gr

€ 5,95*

FBFX Flocking Sour Cherry, 20gr

€ 5,95*

FBFX Zinkoxide 99,9+%, 20 gram

€ 2,20*

FBFX Wijnsteenzuur, 20gr

€ 1,95*

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


Platsil 71&73 x Accelerator | Accelerator 100gr

€ 69,80*

In het winkelmandje