• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

VermillionFX Drying Blood, Crimson (30ml) mag niet ontbreken in je FX koffer. Het bloed van Vermillion is ongekend realistisch en te gebruiken bij heel veel verschillende creaties. Dit bloed droogt na een paar minuten op en behoudt zijn glans. Blijft heel goed zitten op de huid

Gebruik: Zeer realistische textuur van bloed in zijn stollingsfase maar nog niet hard geworden, maar het droogt wel op. Om een later stadium van stolling te realiseren, meng je het in onze SINEWY wondvuller voor een extra glanzende textuur.
Het bloed is te gebruiken op de huid, protheses en kleding en is afwasbaar en uitwasbaar (wel goed de instructies volgen) Voor het verwijderen was je de huid met water en zeep en herhaalt dit indien nodig totdat het residu uit de huid is verwijderd.
Om uit stof te verwijderen, in koud water leggen en daarna uitspoelen met koud water.Daarna in de wasmachine wassen. Bij gevoelige stoffen is het beter om een veilige vlekverwijderaar te gebruiken. Waarschuwing voor de bloedproducten van Vermillion: Het bloed is uitgebreid getest, maar het advies is om het eerst op een klein stukje stof te testen.
Goed schudden voor gebruik. Gebruiker aanvaardt alle aansprakelijkheid.

Tip: Het bloed van Vermillion is er in vier verschillende kleuren en diktes. Verkrijgbaar in 30ml uitvoering. Kijk dus ook eens bij de andere top producten van Vermillion voordat je een keuze maakt De producten van Vermillion zijn allemaal gecontroleerd door een medisch centrum op hun realistische uitstraling.

 

 

Specificaties
Inhoud: 30ml
Kleur: Rood
Soort Product: Nepbloed

VermillionFX Drying Blood, Crimson (30ml)

€ 9,95*

Productnummer: VFX-dry-cri-30
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


VermillionFX Drying Blood, Crimson (30ml)

€ 9,95*

In het winkelmandje