• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

LaDot tijdelijke tattoo stempel large (ongeveer 5x5cm op de huid)
Met LaDot tijdelijke tattoo stempels creëer je in een handomdraai een prachtige tijdelijke tattoo. Samen met de verkrijgbare glittersteentjes, tattoo liners, glitterlijm en cosmetische glitters kun je oogverblindend mooie creaties maken voor zowel kinderen als volwassenen.  De tattoo is watervast en blijft afhankelijk van je huidtype een paar dagen (2 tot 4) op de huid zitten. Je kunt met de tijdelijke tattoo zwemmen en douchen en is volledig ontwikkeld volgens de richtlijnen voor cosmetica.

Gebruik van het LaDot Stempelkussen
Vul het stempelkussen met de LaDot body-inkt. Voor een klein stempelkussen gebruikt je een ½ tube. Voor een groot stempelkussen ¾ van de tube. Gebruik niet alles, anders wordt het kussen te vochtig. Bewaar de rest om later het kussen bij te vullen. Na het vullen van het kussen ongeveer 1 uur wachten voor gebruik. De inktdoos na gebruik altijd direct sluiten, om uitdroging te voorkomen.

Het stempelen van de LaDot Stempels op de huid
Voor het stempelen, eerst de huid met alcohol vetvrij maken. Probeer plaatsen waar de huid plooit of waar kleding tegen de huid schuurt te vermijden. Rol de stempel over het stempelkussen, niet duwen want dan gaat de inkt tussen de uitsparingen zitten. Nieuwe stenen zijn droog. Voor gebruik een paar keer over het stempelkussen rollen. Breng de stempel zo snel mogelijk aan op de huid. Duw niet, maar rol deze over de huid. 

Tattoo liner, Glittersteentjes en Glitter toevoegen 
De tattoo kun je verfraaien met verschillende gekleurde liners, huidlijm, glitters en glittersteentjes.  De huidlijm brengt je dun aan. Wacht tot deze transparant geworden is. Strooi de glitters over de huidlijm. Druk deze licht aan. Het restant glitter voorzichtig wegborstelen. De Glittersteentjes plakken zelf en kunnen vanaf het velletje waar ze op zitten geplakt direct op de huid worden aangebracht.  Met de Tattoo liner kun je zelf direct op de huid tekenen.  

Het verwijderen van de LaDot Tattoo 
De tattoo kunt U verwijderen met make-up remover of baby-olie. 

Tot slot
Na het aanbrengen van de tattoo geen crème of andere vettigheid op de tattoo aanbrengen. Na het douchen de tattoo deppen en niet wrijven. Hiermee kunt U deze beschadigen. Alleen voor extern gebruik. Gebruik niet dicht bij de ogen. Gebruik onder volwassen supervisie.

Specificaties
Inhoud: -

LaDot tijdelijke tattoo stempel Bloem L47

€ 2,95*

€ 7,95*
  • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
  • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal
Productnummer: LaDot-L-L47

Related products

LaDot Brush set

€ 3,49*

50.31 %
LaDot Tattoo Liner White

€ 3,95* € 7,95*

50.04 %
LaDot Inkpad (stempelkussen) + ink black

€ 6,22* € 12,45*

50.31 %
LaDot Tattoo Liner Black

€ 3,95* € 7,95*

50.07 %
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


LaDot tijdelijke tattoo stempel Bloem L47

€ 2,95*

€ 7,95*
In het winkelmandje