• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

LaDot Brush set bestaat ansparant geworden huidlijmuit twee penseeltjes. Het smalle penseeltje is om losse glitters aan te brengen op de transparant geworden huidlijm en het aan te drukken. Het bredere penseel gebruik je om de overtollige glitter zachtjes van de huid af te vegen. Dit setje kun je ook gebruiken voor glitter tattoos.

Gebruik van het LaDot Stempelkussen
Vul het stempelkussen met de LaDot body-inkt. Voor een klein stempelkussen gebruikt je een ½ tube. Voor een groot stempelkussen ¾ van de tube. Gebruik niet alles, anders wordt het kussen te vochtig. Bewaar de rest om later het kussen bij te vullen. Na het vullen van het kussen ongeveer 1 uur wachten voor gebruik. De inktdoos na gebruik altijd direct sluiten, om uitdroging te voorkomen.

Het stempelen van de LaDot Stempels op de huid
Voor het stempelen, eerst de huid met alcohol vetvrij maken. Probeer plaatsen waar de huid plooit of waar kleding tegen de huid schuurt te vermijden. Rol de stempel over het stempelkussen, niet duwen want dan gaat de inkt tussen de uitsparingen zitten. Nieuwe stenen zijn droog. Voor gebruik een paar keer over het stempelkussen rollen. Breng de stempel zo snel mogelijk aan op de huid. Duw niet, maar rol deze over de huid. 

Tattoo liner, Glittersteentjes en Glitter toevoegen 
De tattoo kun je verfraaien met verschillende gekleurde liners, huidlijm, glitters en glittersteentjes.  De huidlijm brengt je dun aan. Wacht tot deze transparant geworden is. Strooi de glitters over de huidlijm. Druk deze licht aan. Het restant glitter voorzichtig wegborstelen. De Glittersteentjes plakken zelf en kunnen vanaf het velletje waar ze op zitten geplakt direct op de huid worden aangebracht.  Met de Tattoo liner kun je zelf direct op de huid tekenen.

Specificaties
Inhoud: -

LaDot Brush set

€ 3,49*

  • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
  • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal
Productnummer: LaDot-Brush

Related products

50.04 %
LaDot Inkpad (stempelkussen) + ink black

€ 6,22* € 12,45*

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


LaDot Brush set

€ 3,49*

In het winkelmandje