• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
 • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

Superstar Dream Colours Sunshine, 45 gram zijn gemaakt van een zeer gebruiksvriendelijke waterschmink van hoge kwaliteit die voldoet aan alle strenge eisen van de Europese Cosmetica Wetgeving (1223/2009/EG). De kleuren zijn mooi helder, de schmink werkt prettig en is goed te verwijderen. Een dunne laag Superstar schmink is voldoende om een mooie dekkende basis op te zetten. De schmink droogt snel op en geeft niet af.

De Dream Colours kunnen al deppend worden aangebracht met een spons en geven een geweldig effect doordat de kleuren in elkaar overlopen. Het zogenaamde regenboogeffect.

Dream Colours Sunshine bestaat uit de volgende kleuren: Wit, licht geel, oranje, roze, donker roze

Hoe begin je?
Werk hygiënisch. Dat betekent: met schone handen, schoon water, schone materialen en een schone werkplek. Zorg dat er altijd voldoende schoon water beschikbaar is tijdens het schminken. En zorg voor een prullenbakje waar je gebruikte tissues en wattenstaafjes in weg kunt gooien. Werk op een schoon model; vraag de ouders eventueel snottebellen weg te poetsen voordat je begint met schminken. Wij adviseren alleen schoon water te gebruiken om je benodigdheden schoon te maken. Dus zonder toevoegingen van zeep, chloor of alcohol. Chloortabletten kunnen ernstige huidirritaties veroorzaken.

Hoe te gebruiken?
Schmink is een vaste stof en moet met water geactiveerd worden voordat je het kunt aanbrengen. Je hebt weinig water nodig om de schmink te activeren. De glanzende kleuren zijn wat zachter en hebben nog minder water nodig om de schmink te activeren. Superstar Dream Colours kunnen op de huid worden aangebracht met een spons. De Superstar Butterfly Sponge heeft de ideale vorm, voor het maken van bijv. een vlinder, eyedesign of prinses. De Superstar Grimeerspons Eco of Grimeerspons rond werkt makkelijk wanneer je deze over de lengte door de helft knipt met een scherpe schaar. Ideaal voor het opzetten van een basis voor bijv. een tijger, draak etc. De Sponsmopset is ideaal voor het maken van een ronde vorm zoals een ballon.

Gebruik met een spons:

 • Maak je sponsje vochtig met schoon water en maak de schmink eventueel een klein beetje nat door deze nat te spuiten met een sprayflesje gevuld met schoon water.
 • Daarna veeg je met de spons voorzichtig over de schmink, omdat deze vrij zacht is kun je het beste heen en weer bewegen met je spons, dus heen en terug zodat je de schmink niet teveel 1 kant op duwt en uit het potje veegt.
 • Probeer gelijkmatig druk te geven op de spons om alle kleuren op te pakken.
 • Breng daarna de schmink al deppend aan op de huid en je zult in 1 keer een geweldig effect hebben met kleuren die mooi in elkaar overlopen.
 • Wanneer je de spons opnieuw wilt laden met de Dream Colour, let er dan op dat je deze hetzelfde op de schmink plaatst om te voorkomen dat de kleuren onbedoeld door elkaar lopen.

Hoe te verwijderen?

 • Gebruik het liefst geen kant-en-klare vochtige reinigingsdoekjes, babydoekjes, snoetenpoetsers etc.
 • Gebruik geen afschmink die was en/of olie bevat, daardoor hecht de schmink juist aan de huid.
 • Niet hard wrijven of boenen, daardoor trekt de schmink juist in de huid.

De Superstar Makeup Remover Wonder Towel is ideaal voor het verwijderen van schmink. Maak het doekje nat met water en gebruik eventueel wat zachte zeep. Veeg deze zacht over de geschminkte huid om de schmink te verwijderen. Mocht er na het wassen nog een kleurwaas achterblijven kan je deze verwijderen met een watje en wat huidolie.

Materialen opruimen
Belangrijk is dat je onderstaande hygiëneregels in acht neemt, voor je eigen veiligheid en voor het behoud van de schmink.


Superstar Dream Colours zijn gemaakt van Superstar Aqua Face- and Bodypaint. Schmink is een “droge stof”, dit houdt in dat bacteriën, gisten, schimmels en virussen geen kans krijgen om zich te ontwikkelen in onze schmink. Maar als je te veel water toevoegt of als de schmink na gebruik niet op de juiste manier wordt gereinigd, bestaat er een kans dat dit zich wel gaat ontwikkelen. Veeg de Superstar Dream Colours na gebruik af met een schoon sponsje natgemaakt en daarna goed uitgeknepen met schoon water. Spoel na iedere kleur het sponsje goed uit met schoon water. Laat de schmink aan de lucht drogen en plaats de deksel pas terug als de schmink droog is. Droog en koel wegzetten tot het volgende gebruik.


De
sponsjes kunnen worden hergebruikt. Was ze uit met water en zeep en laat ze goed drogen, of was ze in de wasmachine (in een waszakje of kussensloop) op minimaal 60°C. De sponsjes kunnen natuurlijk ook als disposables worden gebruikt.
Productveiligheid:

Specificaties
Inhoud: 45gr
Kleur: Multi-color
Soort Product: Waterschmink

Superstar Dream Colours Sunshine, 45 gram

€ 12,50*

 • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
 • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal
Productnummer: 139-85.908

Related products

Superstar Dream Colours Summer, 45 gram

€ 12,50*

Superstar Dream Colours Unicorn, 45 gram

€ 12,50*

Superstar Dream Colours Ice, 45 gram

€ 12,50*

Superstar Dream Colours Candy, 45 gram

€ 12,50*

Superstar Dream Colours Sweet, 45 gram

€ 12,50*

Superstar Dream Colours Carnival, 45 gram

€ 12,50*

Superstar Dream Colours Rainbow, 45 gram

€ 12,50*

Superstar Dream Colours Ice Cream, 45 gram

€ 12,50*

Superstar Dream Colours Emerald, 45 gram

€ 12,50*

Superstar Dream Colours Safari, 45 gram

€ 12,50*

Superstar Dream Colours Flower, 45 gram

€ 12,50*

Superstar Dream Colours Mermaid, 45 gram

€ 12,50*

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


Superstar Dream Colours Sunshine, 45 gram

€ 12,50*

In het winkelmandje