• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
 • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

Neill's Materials Skin Imitator, Sculpt Gel, On Skin Silicone voor Special Effects Make-up  

Skin Imitator, ontwikkeld door Neill's Materials, is een baanbrekend 4-componenten siliconensysteem dat direct op de huid kan worden aangebracht. Onze On Skin Silicone biedt unieke voordelen voor special effects make-upartiesten en liefhebbers, met een focus op Special Effects Silicone voor adembenemende resultaten.

De Voordelen van Skin Imitator:

 1. Zacht en veelzijdig:  Skin Imitator is zacht en veelzijdig, waardoor het perfect is voor het snel creëren van realistische special effects. Of je nu snijwonden, brandwonden, littekens, blaren, zwelling, schotwonden of andere flesachtige trauma's wilt creëren, Skin Imitator biedt de mogelijkheden.
 2. Compact en reisvriendelijk: Onze Special Effects Silicone en Sculpt Gel zijn compact en reisvriendelijk, zodat je altijd en overal professionele resultaten kunt bereiken.
 3. Volledig te pigmenteren: Alle componenten kunnen eenvoudig worden gepigmenteerd naar de gewenste tint, waardoor je volledige controle hebt over de kleur van je creaties.
 4. Snelle uithardingstijd: Dankzij het 4-componenten systeem kun je een breed scala aan make-up effecten creëren met slechts één kit, inclusief Sculpt Gel voor gedetailleerde texturen.

Skin Imitator gebruiken

 • Stap 1 - Begin met het mengen van een 50:50 verhouding van silicone Part A en Part B. Onze kit bevat zowel een heldere Part B als een vooraf gepigmenteerde versie om aan al je behoeften te voldoen. Deel C kan worden toegevoegd om het eindresultaat flexibeler te maken. Let op. Hoe meer van Deel C wordt toegevoegd hoe flexibeler de creatie wordt maar hierdoor wordt de uithardingstijd van de silicone wel langer.
 • Stap 2 –  Breng de On Skin Silicone direct op de huid aan. Wees snel om voldoende tijd te hebben voor het modelleren van je creaties. De Skin Imitator maakt het mogelijk om gedetailleerde effecten te bereiken.
 • Stap 3 – Gebruik je stainless steel spatula om je gewenste effect in de silicone te modelleren. Skin Imitator is perfect voor het creëren van realistische special effects, zoals snijwonden, brandwonden, littekens en meer.
 • Stap 4 –  Gebruik alcohol om de silicone niet aan je gereedschap te laten plakken. Met een Stoppelspons kun je een realistische huidstructuur toevoegen aan je creatie. Dit geeft diepte en realisme.
 • Stap 5 –Zodra de creatie is uitgehard, gebruik een setting powder om eventuele glans te verminderen.
 • Stap 6 –  Je kunt de skin imitator silicone eenvoudig kleuren met alcohol make-up zodat deze matched met de kleuren van je huid.

Met Skin Imitator, sculpt gel, ben je klaar om verbluffende special effects te creëren met On Skin Silicone en Sculpt Gel, waardoor je artistieke mogelijkheden worden vergroot voor professionele resultaten.

Specificaties
Inhoud: 200ml
Kleur: Huidskleur
Merk: Neill's Materials
Soort Product: Silicone

Neill's Materials Skin Imitator, Sculpt Gel | Silicone 200ml

€ 39,95*

 • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
 • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal
Productnummer: NM-SI-200ml

Silicone

Halloween Bestseller!
Mouldlife Sculpt Gel Clear | Silicone 150 gram

€ 39,95*

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


Neill's Materials Skin Imitator, Sculpt Gel | Silicone 200ml

€ 39,95*

In het winkelmandje