• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

Mehron Rigid Collodion/Scaring liquid (4ml)
Mehron Rigid Collodion / Scaring Liquid (Litteken vloeistof) is een favoriet product van vele Special Effects artiesten.

Met Mehron Rigid Collodion / Scaring Liquid kan je realistisch uitziende effecten creëren als:
- Littekens
- Snijwonden
- Wonden
- Beten
- Brandwonden

Gebruik:
Mehron Rigid Collodion / Scaring Liquid trekt de huid samen zodra het opdroogt waardoor inkepingen ontstaan in de huid. Je kan het effect met de Mehron Rigid Collodion / Scaring Liquid zo groot of klein maken als je zelf wil door de liquid vaker aan te brenegen.  

Het gebied waar je de Mehron Rigid Collodion / Scaring Liquid aanbrengt moet wel het vermogen hebben om te rimpelen. Hou dit dus in gedachte bij het aanbrengen. Als de huid is te glad of te strak is zal het effect niet zo groot zijn. 

Begin het aanbrengen van de Mehron Rigid Collodion / Scaring Liquid met behulp van het kwastje om een dunne lijn of plek op de huid aan te brengen. Voor diepere snijwonden of littekens moet je vervolgens meerdere lagen over elkaar aanbrengen. Zorg er wel voor dat elke laag goed droog is voordat je een nieuwe laag aanbrengt. Met deze werkwijze krijg je het beste resultaat.

Mehron Rigid Collodion / Scaring Liqui is een geweldig product voor Lotus Patiënten, karakter grime (zoals de Joker van Batman of een piraat) maar ook fantasy, horror of halloween make-up.

LET OP: Mehron Rigid Collodion / Scaring Liquid is bedoeld voor professioneel gebruik! SchminkenGrime.nl is niet verantwoordelijk voor het gebruik of misbruik van dit product. Gebruik Mehron Rigid Collodion / Scaring Liquid niet in of rond de ogen, neus of mond. Niet gebruiken rond kinderen of huisdieren. Dampen niet inademen. Gebruik in een goed geventileerde ruimte.

We raden je aan de Mehron Rigid Collodion / Scaring Liquid eerst op de huid van je model te testen alvorens je er echt mee gaat werken. Mocht er irritatie optreden dan adviseren wij het product niet te gebruiken.

Specificaties
Inhoud: 4ml
Kleur: Transparant
Soort Product: Litteken Vloeistof

Mehron Rigid Collodion/Scaring liquid (4ml)

€ 8,49*

  • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
  • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal
Productnummer: MEH-204-RAC
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


Mehron Rigid Collodion/Scaring liquid (4ml)

€ 8,49*

In het winkelmandje