• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

Mehron Rigid Collodion/Scaring Liquid (4ml) - Voor Realistische Litteken Simulatie en SFX Make-up

Mehron Rigid Collodion / Scaring Liquid (Litteken simulatie vloeistof) is een favoriet product van vele Special Effects artiesten en make-up professionals.Met Mehron Rigid Collodion / Scaring Liquid kun je realistisch uitziende effecten creëren, zoals:

  • Littekens
  • Snijwonden
  • Wonden
  • Beten
  • Brandwonden

Gebruik:

Mehron Rigid Collodion / Scaring Liquid trekt de huid samen zodra het opdroogt, wat resulteert in indrukwekkende litteken- en textuureffecten. Pas de grootte van het effect aan met Mehron Rigid Collodion / Scaring Liquid door de vloeistof meerdere keren aan te brengen. Let erop dat het toepassingsgebied flexibel genoeg is om rimpelingen te creëren, anders kan het effect minder overtuigend zijn.

Begin het aanbrengen van Mehron Rigid Collodion / Scaring Liquid met het bijgeleverde kwastje om een subtiele lijn of plek op de huid te plaatsen. Voor diepere snijwonden of littekens breng je opeenvolgende lagen aan, elk zorgvuldig drogend voordat je een nieuwe laag aanbrengt. Deze methode zorgt voor de beste resultaten.

Mehron Rigid Collodion / Scaring Liquid is een veelzijdig product dat wordt gebruikt voor Lotus Patiënten, karakter grime (denk aan iconische personages zoals de Joker van Batman), en fantasy, horror of Halloween make-up looks.

Let Op:

Mehron Rigid Collodion / Scaring Liquid is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik. SchminkenGrime.nl is niet verantwoordelijk voor verkeerd of oneigenlijk gebruik van dit product. Vermijd contact met ogen, neus en mond. Houd buiten bereik van kinderen en huisdieren. Gebruik in een goed geventileerde ruimte om dampen te minimaliseren.

Wij adviseren een patch-test op een klein deel van de huid van het model alvorens uitgebreid gebruik, om eventuele irritaties te vermijden.

Ontdek onze uitgebreide selectie SFX make-up producten, inclusief Mehron Rigid Collodion / Scaring Liquid, geschikt voor theater- en filmgrime. Transformeer je artistieke visies naar de werkelijkheid met hoogwaardige producten van SchminkenGrime.nl. Rigid collodion kopen was nog nooit zo eenvoudig. Bestel nu en creëer verbluffende visuele effecten!

Specificaties
Inhoud: 4ml
Kleur: Transparant
Soort Product: Litteken Vloeistof

Mehron Rigid Collodion/Scaring liquid (4ml)

€ 9,45*

  • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
  • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal
Productnummer: MEH-204-RAC

Mehron Rigid Collodion

Mehron Sweat and Tears (30ml)

€ 7,50*

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


Mehron Rigid Collodion/Scaring liquid (4ml)

€ 9,45*

In het winkelmandje