• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

Ben Nye's Nose & Scar Wax (28 gram) - Veelzijdige Modeling Wax voor Speciale Effecten

Ben Nye's Nose & Scar Wax (Modeling wax for wounds) is een transformerend hulpmiddel dat is ontworpen om verschillende huidvervormingen en wonden na te bootsen, ideaal voor realistische speciale effecten. Creëer bijvoorbeeld een gebroken neus, een kin van een heks of kogelgaten met behulp van deze veelzijdige special effects wax. Naast wonden kun je deze wax ook gebruiken voor andere toepassingen, zoals het verbergen van wenkbrauwen voor karaktertransformaties. De kneedbaarheid en stevigheid van de wax maken gedetailleerd vakmanschap mogelijk, terwijl de doorzichtigheid ervoor zorgt dat deze wax de echte huid na bootsen.

Om de levensduur van je creatie te verlengen, breng je zowel onder als boven de wax een laagje Ben Nye Spirit Gum aan, gevolgd door een dunne laag Ben Nye Liquid Latex. Deze gelaagde aanpak zorgt voor een bijna onverwoestbare duurzaamheid van de special effects wax (Wound simulation wax).

Daarnaast is Ben Nye's Nose & Scar Wax (Ben Nye SFX wax) perfect geschikt om protheseranden te verfijnen, driedimensionale huideffecten te creëren en wenkbrauwen te verbergen.

Instructies voor het gebruik van Ben Nye's Nose & Scar Wax (Wound simulation wax):

"Kneed" de wax in je hand tot deze kneedbaar wordt. Werk niet te lang, want de wax kan te plakkerig worden. Vorm de wax in je hand ongeveer in de gewenste vorm. Voordat je de wax aanbrengt, breng je een dun laagje Ben Nye Spirit Gum aan op de huid waar de wax zal worden geplaatst. 

Breng de wax aan op de huid en zorg ervoor dat de randen mooi samensmelten met de omringende huid. Voor het afsluiten van de wax kun je het beste na het aanbrengen en vormgeven een laagje Final Seal aanbrengen. Dit vergemakkelijkt het aanbrengen van make-up over de wax, wat vooral handig is bij het gebruik van de special effects wax (Ben Nye SFX wax).

Om de randen van de wax naadloos in de huid te laten overlopen, kun je het beste een kleine hoeveelheid vaseline aanbrengen op je vinger of op de SchminkenGrime Stainless Steel Spatula. Dit geldt ook voor het verfijnen van wonden of andere vervormingen die je na het aanbrengen nog wilt maken.

Ontdek nu de veelzijdigheid van Ben Nye's Nose & Scar Wax (Ben Nye SFX wax) voor het creëren van indrukwekkende speciale effecten. Verhoog je creativiteit met hoogwaardige producten van SchminkenGrime.nl. Breng je visies tot leven!Tevens kun je de wax van Ben Bye gebruiken om de randen van protheses glad te maken. 3-dimentsionale effecten op het de huid te bouwen of om de wenkbrauwen weg te werken. 

Ingredientenlijst (in Engels)

Ethylhexyl Palmitate, Petrolatum, Copernicia Cerifera (Carnauba,) Ceresin, Talc Cera Alba (Beeswax,) Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben. May Contain (+/-): CI No. 77891, 77947 (Titanium Dioxide, Zinc Oxide,) Parfum Free.

 

Specificaties
Inhoud: 28gr
Kleur: Huidskleur
Soort Product: Wax

Ben Nye Nose & Scar Wax/Fair, 28gr

€ 7,95*

  • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
  • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal
Productnummer: BenNye-NW-1

Related products

Halloween Bestseller!
Mehron Synwax (285gr)

€ 27,50*

Halloween Bestseller!
Ben Nye Nose & Scar Wax/Fair, 71gr

€ 11,50*

Mehron Synwax (42gr)

€ 10,95*

Ben Nye Castor Sealer, 29ml.

€ 5,10*

Ben Nye Nose & Scar Wax/Fair, 226gr

€ 24,95*

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


Ben Nye Nose & Scar Wax/Fair, 28gr

€ 7,95*

In het winkelmandje