• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

Ben Nye's Nose & Scar Wax (226gram) is gemaakt om de huid te veranderen door middel van het namaken van diverse wonden en andere verstoringen van de huid. Maak bijvoorbeeld een gebroken neus, de kin van een heks of kogelgaten. Er zijn veel meer toepassingen voor de wax, denk dan ook bijvoorbeeld aan het wegwerken van je wenkbrauwen. De wax is goed vormbaar maar wel stevig. De wax is doorschijnend genoeg om echte huid na te bootsen.  Tevens kun je levensduur van je creatie verlengen door zowel onder als over de wax heen een laagje Spirit Gum van Ben Nye te zetten en daar overheen een dun laagje van de vloeibare latex van Ben Nye. Zo maak je je creatie bijna onverwoestbaar.

Tevens kun je de wax van Ben Bye gebruiken om de randen van protheses glad te maken. 3-dimentsionale effecten op het de huid te bouwen of om de wenkbrauwen weg te werken. 

Gebruik van de Ben Nye's Nose & Scar Wax
"Kneed" de was in de hand totdat deze zacht word. Doe dit niet te lang want dan word de wax te klevering. Vorm de Wax in de hand ongeveer in de gewenste vorm. Voorzie de huid waar de wax word geplaatst van een dun laagje  Ben Nye Spirit Gum.  

Breng de wax aan op de huid en zorg dat de randen mooi op de huid aansluiten.  Voor het sealen van de wax kan je hier het best na het aanbrengen en modeleren nog een laagje Final Seal overheen doen.  Dit maakt het aanbrengen van de schmink over de wax eenvoudiger. 

Om de randen van de wax mooi in de huid weg te werken kan je het best een beetje Vaseline op je vinger of op de SchminkenGrime Stainless Steel Spatula doen. Dit geldt ook voor het maken van een wond of andere vervormingen die je na het aanbrengen nog wil maken. De Vaseline zorgt ervoor dat de Wax niet aan je vinger of SchminkenGrime Stainless Steel Spatula zal blijven kleven.

Ingredientenlijst (in Engels)

Ethylhexyl Palmitate, Petrolatum, Copernicia Cerifera (Carnauba,) Ceresin, Talc Cera Alba (Beeswax,) Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben. May Contain (+/-): CI No. 77891, 77947 (Titanium Dioxide, Zinc Oxide,) Parfum Free.

 

Specificaties
Inhoud: 226gr
Kleur: Huidskleur
Soort Product: Wax

Ben Nye Nose & Scar Wax/Fair, 226gr

€ 24,95*

  • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
  • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal
Productnummer: BenNye-NW-3

Related products

Halloween Bestseller!
Mehron Synwax (285gr)

€ 27,50*

Ben Nye Nose & Scar Wax/Fair, 28gr

€ 7,95*

Mehron Synwax (42gr)

€ 10,95*

Superstar Transparant Poeder (30gr)

€ 6,75*

Ben Nye Castor Sealer, 29ml.

€ 5,10*

Halloween Bestseller!
Ben Nye Nose & Scar Wax/Fair, 71gr

€ 11,50*

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


Ben Nye Nose & Scar Wax/Fair, 226gr

€ 24,95*

In het winkelmandje