• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

Woochie Latex Master Beast Set, makkelijk aan te brengen Latex Prothese die zeer mooi is en geraffineerd. Je maakt een geweldige indruk met deze prothese. Woochie Protheses zijn van hoogwaardige kwaliteit en komen zeer realistisch over. Zorg voor een goede kleuring en werk de randen mooi weg.

Positioneren van je Prothese. Het is belangrijk dat je vooraf de plaats van je Prothese bepaald. Dit doe je voordat je de lijm aanbrengt op de prothese en/of op de huid. Maak kleine markeringspunten voor de buitenranden van je prothese en bepaal zo de juiste positie. Je kunt eventueel ook een spons met poeder gebruiken om de randen van de prothese te poederen en je zo een goed beeld krijgt waar je de prothese gaat plakken. We noemen dit ook wel het Ghosted effect. Zo heb je 2 manieren voor het juist positioneren van je prothese.

Aanbrengen van de lijm. Breng met een spons of kwast een dunne, gelijkmatige laag huidlijm aan op de achterkant van de prothese en op de huid. Gebruik niet te veel (je wilt niet dat het druipt) en wees extra voorzichtig rond de ogen en mond. Je brengt de lijm zowel op de prothese als op de huid aan voor een maximale hechting. Laat de lijm een beetje drogen voordat je de prothese op de juiste plek aanbrengt.

Aandrukken van de Prosthetic. Neem de tijd voor het goed laten hechten van de prothese op de huid,  gebruik een stevige, gelijkmatige druk en druk de prothese op zijn plaats. Als het een grote prothese is, begin dan in het hoogste deel van de prothese en werk langzaam naar de randen en naar onderen toe. Neem extra tijd voor de gebieden met nauwe bochten (zoals rond de neus en ogen) en zorg ervoor dat de lijm voldoende aanwezig is in deze gebieden voor een optimale hechting. Randen goed vastlijmen. Doop een wattenstaafje in je huidlijm, til voorzichtig de rand van je prothese op waar deze nog niet helemaal goed vastzit en breng de lijm aan op zowel de prothese en de huid, laat het drogen voordat je de rand voorzichtig aandrukt.

Randen wegwerken van de Prosthetic. Wanneer je de randen mooi wilt wegwerken van de Latex Protheses kun je dat op verschillende manieren doen. Je kunt het met vloeibare latex doen of een pros-aide cream. Probeer altijd naar de rand toe te werken zodat je een mooie overgang krijgt van de huid naar de Prothese. Het kan zijn dat je meerdere laagjes moet gebruiken voor een optimaal resultaat.

Kleuren van je Prothese. Uiteraard zijn er vele manieren voor het kleuren van je prothese. Je kunt het doen met waterschmink, vetschmink of alcohol activated schmink. Er zijn verschillende technieken voor het kleuren van een prothese, je kunt sponstechniek gebruiken, penseel techniek, airbrush en ga zo nog maar even door.

Specificaties
Soort Product: Latex Prothese

Woochie Latex Master Beast Set

€ 23,95*

  • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
  • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal
Productnummer: Woo-wo656

Related products

Ben Nye Primary Creme Stack

€ 32,95*

Ben Nye FX Creme Stack, Burn

€ 32,95*

Ben Nye Master Disaster Wheel

€ 27,00*

Ben Nye Bruise Wheel

€ 27,00*

Ben Nye Master Bruise Wheel

€ 27,00*

Ben Nye Trauma Simulation Wheel

€ 27,00*

Ben Nye FX Creme Stack, Age

€ 32,95*

Ben Nye Zombie Wheel

€ 27,50*

Ben Nye Bruise & Abrasions Wheel

€ 27,00*

Ben Nye Cuts & Bruises Wheel

€ 27,00*

Ben Nye Burns & Blisters Wheel

€ 27,00*

Ben Nye MediaPRO Eye Definer Stack

€ 32,95*

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


Woochie Latex Master Beast Set

€ 23,95*

In het winkelmandje