• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

Superstar Schmink Cotton Candy 305, 16 gram is een heel gebruiksvriendelijke waterschmink van zeer goede kwaliteit. De kleuren zijn mooi helder, de schmink werkt prettig en is goed te verwijderen. Een dunne laag Superstar schmink is voldoende om een mooie dekkende basis op te zetten. De schmink droogt snel op en geeft niet af.

De matte kleuren zijn uitermate geschikt voor het schminken van de basis en het zetten van lijnen. Omdat de glanzende kleuren schmink wat zachter zijn zijn deze zeer geschikt voor het schminken van de basis van je creaties.

Verpakkingen Superstar Schmink zijn er in twee maten: 16 gram en 45 gram.

Gebruik: Superstar waterschmink kan zowel met spons als penseel gebruikt worden. Gebruikt je een penseel maak deze nat en activeer de schmink net zoals je met waterverf zou doen. Voor het gebruik van de schmink met een spons heb je 2 opties. Je kan de spons nat maken en uitknijpen waarna je de spons over de schmink haalt om deze te laden of je gebruikt een spray flesje om de schmink nat te maken en werkt hierna met een droge spons op de schmink. 

Verwijderen van de schmink van het gezicht gaat prima met water en zeep maar je kan hier ook babylotiondoekjes of make-up remover doekjes/lotion voor gebruiken. Ga voor het verwijderen van de schmink in ieder geval niet boenen! Door te boenen raakt de huid geïriteerd en dat voelt niet prettig.

De schmink van Superstar is veilig in gebruik en voldoet aan alle eisen van de EU.

Veeg na het gebruik van de schmink de potjes schoon met een spons en laat de potjes zonder deksel opdrogen.  Felle zon en hoge temperaturen zorgen ervoor dat de schmink zacht word. Probeer de schmink altijd in de schaduw te houden om dit te voorkomen. Eventueel zacht geworden schmink kan je in de koelkast zetten om deze weer harder te maken.

Tip: Superstar heeft de meerst uitgebreide assortiment kleuren. Je kunt het zo gek niet verzinnen of de kleur bestaat. Kijk daarom ook zeker naar de andere kleuren Superstar schmink om je kit compleet te maken.

Specificaties
Inhoud: 16gr
Kleur: Roze
Soort Product: Waterschmink

Superstar Schmink Cotton Candy 305, 16 gram

€ 5,50*

  • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
  • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal
Productnummer: 139-84.305
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


Superstar Schmink Cotton Candy 305, 16 gram

€ 5,50*

In het winkelmandje