• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
 • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

ProAiir Hybrid Turquoise, 60ml is een watervaste schmink die ontwikkeld is voor het gebruik met de airbrush. Buiten dat de kleuren van ProAiir intens en mooi zijn, is ProAiir Hybrid ook nog eens de meest waterafstotende schmink formule die ooit is gemaakt. Omdat er geen water in de formule van Proaiir is opgenomen is deze 1 tot wel 3 dagen watervast en kun je zelf zwemmen wanneer je ProAiir op je lichaam hebt. 

Gebruik van ProAiir Hybrid
De Hybrid, is in vloeibare vorm en hoeft niet te worden geactiveerd. Je kunt deze wel verdunnen met ProLong Barrier of Alcohol 99%.  ProAiir Hybrid is gemaakt om aan te brengen met de airbrush. Maar deze kunnen ook met een penseel of spons op de huid worden aangebracht. Echter, is het resultaat, zeker voor grotere creaties, vele malen mooier met de airbrush, De reden hiervan is dat er een dunnere en gelijkmatigere laag schmink kan worden aangebracht met de airbrush. 

Wanneer je gaat airbrushen met de Hybrid is het belangrijk dat je er rekening mee houd dat deze producten op alcohol basis zijn. Ondanks dat ze veilig zijn voor de huid is het goed om rekening te houden met de ogen en de mond. In de ogen kan de ProAiir prikken en in de mond smaakt het vies. 

 Alle flesjes ProAiir Hybrid moeten goed geschud worden voor gebruik Mocht je verpakking al wat langer ongebruikt in de kast hebben gestaan dan kun je deze eventueel ook doorroeren met een roerstaafje, of lepeltje om de pigmenten weer los te roeren. 

 Voor het gebruik van ProAiir Hybrid met de Airbrush word een druk van 15 PSI (ongeveer 1 bar) geadviseerd. Maak de huid voor gebruik goed schoon om huidvetten te verwijderen. Dit kun je bijvoorbeeld doen met Alcohol. Dit zorgt ervoor dat de producten langer mooi op de huid zullen blijven. 

Het verwijderen van ProAiir Hybrid van de Huid
Hybrid schmink kan eenvoudig van de huid worden verwijderd met vloeibare zeep, olie of make-up remover. Met een zachte spons of doek kan het verwijderingsproces makkelijker worden gemaakt. Begin met een dunne laag vloeibare handzeep aan te brengen over de schmink. Dit kan ook een makeup remover zijn. Masseer het product in de schmink die op de huid zit. Wanneer je merkt dat de schmink begint op te lossen kun je deze wegspoelen met water. Herhaal dit tot alle schmink van de huid is verwijdert. Overmatig wrijven kan de huid irriteren. We raden dan ook zeker aan om geen babydoekjes te gebruiken. In het zeldzame geval dat een vlek na het verwijderen nog steeds zichtbaar is, wacht dan 24 uur voordat je dit opnieuw probeert af te wassen. Normaal zweten en olieproductie van uw huid zal helpen bij het verwijderingsproces. 

Het gebruik van Life Wipes van Mouldlife werken ook perfect voor het verwijderen van ProAiir producten van de huid.

Om ProAiir Hybrid weer van penselen en sponzen te verwijderen raden we aan om een brushcleaner of penselenzeep te gebruiken. Deze producten zijn ontworpen om oliën en pigmenten van je gereedschap te verwijderen en zal veel beter werken dan gewone handzeep. 

Het bewaren van ProAiir Hybrid Producten 
Zoals bij alle cosmetische producten is het altijd het beste om ProAiir producten droog en koel te bewaren in een kast of bak. We adviseren om de producten op een donkere plek te bewaren. Overmatige hitte opdrogen je producten uit en overmatig licht kan de kleuren doen vervagen.

Zorg ervoor dat de deksels / doppen altijd gesloten zijn om verdamping en morsen te voorkomen. Proaiir heeft een houdbaarheid van 3-5 jaar nadat de fles is geopend en 10 jaar ongeopend.

Veiligheid
Alle Proaiir Regular- en Metallic-kleuren zijn geformuleerd met FDA-goedgekeurde pigmenten voor cosmetische toepassingen. De pigmenten die in de Neon-kleuren worden gebruikt, zijn niet door de FDA getest voor cosmetisch gebruik en zijn een speciaal effectproduct dat werkt met UV en blacklight lampen.

 ProAiir Hybrid Make-up

  • Wordt geproduceerd in de Verenigde Staten
  • Gemaakt van FDA  goedgekeurde ingrediënten
  • Erkend met het label “veilig voor de huid”
  • Kan 1 tot 3 dagen mooi op de huid blijven zitten.
  • Kan met vloeibare zeep, babyolie of make-up remover van de huid worden verwijdert.
Specificaties
Inhoud: 60ml
Kleur: Turquoise
Soort Product: Airbrush Schmink Waterproof

ProAiir Hybrid Turquoise, 60ml

€ 21,95*

 • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
 • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal
Productnummer: PA-H-Tur
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


ProAiir Hybrid Turquoise, 60ml

€ 21,95*

In het winkelmandje