• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
Productinformatie

Diamond FX Kabuki Brush (synthetic hair) is een geweldige kwast gemaakt van synthetisch haar. De kwast is ultra zacht en geschikt voor het aanbrengen van losse of samengeperste poeder. Of om grote vlakken mee te vullen voor waterschmink.

Gebruik
De Diamond FX Kabuki Brush is geschikt voor droge make-up zoals poeder en rouge/blush, maar ook voor waterschmink, om mee af te poederen en ga zo nog maar even door met de toepassingen. De kwast over de poeder/makeup halen en voor het aanbrengen op de huid even afslaan, zodat het overtollige poeder van de kwast af valt. Doe je dit niet dan word de kleur heel intens. Bij de poeder die je gebruikt om te fixeren blijft er anders een witte waas achter. Bij waterschmink, de kwast nat maken, goed uitknijpen en dan goed laden en dan is deze klaar voor speedpainting.

Tip
Gebruik de kwast ook om overtollig los poeder van het gezicht af te vegen. Maak de Daimond FX Kabuki Brush dan wel eerst even schoon door hem over een tissue heen en weer te vegen, tot er geen kleur meer vanaf komt. Gemakkelijk te reinigen met de Diamond FX zeep!

Specificaties
Soort Product: Penseel

Diamond FX Kabuki Brush (synthetic hair)

€ 9,95*

  • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 65,- binnen NL
  • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal
Productnummer: DFX-kabuki

Related products

Superstar Transparant Poeder (30gr)

€ 6,75*

Mehron Metallic Powder Roze (21 gram)

€ 13,50*

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


Diamond FX Kabuki Brush (synthetic hair)

€ 9,95*

In het winkelmandje