Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden - Gratis verzending v.a. € 45,-

073 - 88 88 135

Mehron Metallic Powder Silver (14 gram)

Item MEH-129(C)-S

Op voorraad

€ 12,00
  • Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 45,- binnen NL
  • Veilig betalen met iDeal, Paypal, MisterCash, CreditCard en Visa
  • Betaal na ontvangst
  • Handige make-up tutorials op het SchminkenGrime Youtube kanaal

Deze ultra fijne Mehron Metallic Powder Silver stelt je in staat om dramatische makeup ontwerpen en effecten te creëren.


Deze ultra fijne, zijdezachte Metallic Powder Silver kan droog of combineer het met Mehron Mixing Liquid worden gebruikt. De dynamische effecten van Mehron Metallic Powders kunnen gebruikt  worden in bodypaint, facepaint, schmink en grime projecten.

Mehron Metallic Powder Silver (14 gram)
Met deze Metallic Powders van Mehron kun je een glanzend (edelmetaal) effect toevoegen aan elke make-up, schmink of grime look.


Deze ultra fijne, zijdezachte Metallic Powders kunnen droog of in combinatie met de Mehron Mixing Liquid worden gebruikt.


De dynamische effecten van de Mehron Metallic Powder kan worden gebruikt in bodypainting, Facepaint, schmink en make-up. De Metallic Powders kunnen heel eenvoudig vloeibaar gemaakt worden met de Mehron Mixing Liquid. Het mixen met deze vloeistof zal de kleurintensiteit van de Metallic Powders versterken.


Voor het mixen van de Metallic Powders met de Mixing fluid geld dat ongeveer 2 delen vloeistof op 1 deel poeder gemengd worden. Een beetje afhankelijk uiteraard van de gewenste consistentie. Breng het mengsel spons op de huid.


Mehron Metallic Powder is beschikbaar in de volgende tinten:
- Mehron Metallic Powder Silver
- Mehron Metallic Powder Gold
- Mehron Metallic Powder Bronze
- Mehron Metallic Powder Copper